• 瀏覽: 29,449
  • 回覆: 203
+3
25歲無業青年被指前年於交友程式認識一名14歲女童後,先後8度相約女童到其家及酒店性交,最後一次更要求女童參與3人性交。

囡囡本人都想繼續要 何罪之有?

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20220930/bkn-20220930173336443-0930_00822_001.html

傷趕要成立一個保護兒童性需要學會

親友丫⋯ 14歲喳

無嘢嘛,假髮儍咗?係咪保護兒童架?

同未夠16歲女生發生性行為已犯法
仲唔止一件,係14件,仲要件件派性病!!

只判感化?

係咪法官想鼓勵同未成年女性發生性行為先?係就改法例啦!

引用:
原帖由 siuroy123 於 2022-9-30 17:49 發表
25歲無業青年被指前年於交友程式認識一名14歲女童後,先後8度相約女童到其家及酒店性交,最後一次更要求女童參與3人性交。

囡囡本人都想繼續要 何罪之有?

新 ...
14歲呀老細,幾十年前要打藤呀!

香港司法,是香港某部分的6罪惡根源!

開始懷疑香港法官係咪有資格做審判

鑊鑊色情案都放生罪犯!

香港優秀細路喎,有性病架,真係得人驚!

引用:
原帖由 masatse009 於 2022-9-30 17:52 發表
14歲已經咁大需要!?

引用:
原帖由 cwilson1 於 2022-9-30 17:55 發表
無嘢嘛,假髮儍咗?係咪保護兒童架?

同未夠16歲女生發生性行為已犯法
仲唔止一件,係14件,仲要件件派性病!!

只判感化?

係咪法官想鼓勵同未成年女性發生性行為先?係就改法例啦!
就係得1條女 點樣14條女? 雜交群P咩?

而家香港14碎就咁鹹濕,
有得打hpv 疫苗,避孕丸,事後避孕丸。。佢地可以安心接客喎!

其實呢d醫學縱容係咪害佢地呢?

引用:
原帖由 masatse009 於 2022-9-30 17:52 發表
降低合法性交年齡至13歲

引用:
原帖由 siuroy123 於 2022-9-30 18:01 發表

就係得1條女 點樣14條女? 雜交群P咩?
唔理囉,要瀨就瀨標題寫14女童啦

不過一件14碎,就當冇犯衰11?

引用:
原帖由 cwilson1 於 2022-9-30 18:03 發表

唔理囉,要瀨就瀨標題寫14女童啦

不過一件14碎,就當冇犯衰11?
改咗

衰十一再攪到條女有病
咁都判感化

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]