• 瀏覽: 28,065
  • 回覆: 203
+3
引用:
原帖由 siuroy123 於 2022-9-30 17:49 發表
25歲無業青年被指前年於交友程式認識一名14歲女童後,先後8度相約女童到其家及酒店性交,最後一次更要求女童參與3人性交。

囡囡本人都想繼續要 何罪之有?

新 ...
呢啲就係現今香港教育攪唔好做成..................幾時先可以攪得好真正教育??

咁都係判感化?!

原因係咪...不能排除牠只係貪玩

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2022-9-30 18:35 發表
呢單畸屎, 條女為咗要食小鮮肉, 就講自己16歲, 而且條女唔落口供, 法庭就用簡易治罪輕判條友, 因為法庭如果要條女上庭畀口供,  條女在法庭上話唔記得幾時扑嘢, 咁條仔就當庭釋放.
即係一早傾掂數啦,女既抵死就預左了,應該收左錢了。

條女講大話16歲在先, [俺是自願扑嘢的.] 條女扑嘢時, 係過咗14歲生日, 在法律上可以係求情理由.

正一冚家產 

引用:
原帖由 消失的猷佳 於 2022-9-30 18:26 發表
呢個就係 24 歲 (舊年) 電視台男藝員呀,
舊年上過一排 C1 啦。
乜水?

引用:
原帖由 剎華 於 2022-9-30 18:39 發表

即係一早傾掂數啦,女既抵死就預左了,應該收左錢了。
條女有小鮮肉食喎, 真係幸福喎,
[幸]字係象形文字, 係形容女人食到好嘢.

條女一直自願左8次
都好難幫得落

係咪手足所以判咁輕???

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2022-9-30 18:43 發表

條女有小鮮肉食喎, 真係幸福喎,
[幸]字係象形文字, 係形容女人食到好嘢.
但咁多人搞過條女,條女有性病,即係咪接觸過都奶左野呀?今鋪係咪豬隊友累事?定有計劃預謀播毒?

衰十一都係感化? 😏

天使育成計劃?

此官廢也

引用:
原帖由 siuroy123 於 2022-9-30 17:49 發表
25歲無業青年被指前年於交友程式認識一名14歲女童後,先後8度相約女童到其家及酒店性交,最後一次更要求女童參與3人性交。

囡囡本人都想繼續要 何罪之有?

新 ...
同16歲以下女童吊西唔帶套 只係感化一年? 香港改法例了?

咁大把人比錢搞女童啦⋯⋯

淫賤不能移
唔戴袋有性病
25歲仔 淫魔 周圍插女梗係有性病
14歲都唔方好女, 係咪有錢收

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]