• 瀏覽: 29,527
  • 回覆: 203
+3
唔通隻隻狗棺都唔生女嘅?如果嗰個細路女係佢哋嘅女,佢哋會唔會咁判呢?

引用:
原帖由 賭爸 於 2022-10-1 10:56 發表

好老實
一人世物一世
唔玩就浪費
最初衝破自己枷鎖唔係咁易
最好就係俾錢玩
係交易
14歲犯法,唔值呀師兄

引用:
原帖由 siuroy123 於 2022-9-30 17:49 發表
25歲無業青年被指前年於交友程式認識一名14歲女童後,先後8度相約女童到其家及酒店性交,最後一次更要求女童參與3人性交。

囡囡本人都想繼續要 何罪之有?

新 ...
未夠秤衰十一呀!何罪之有?!這條和未成年少女發生性行為罪

引用:
原帖由 賭爸 於 2022-9-30 22:20 發表

你咁講真係寧人心歪歪
公義
睇內容,原來個青年唔知個女童未夠16喎,可能有啲女子早熟啦!姚焯菲參賽嗰啲得14歲,又真係睇唔出!

其實真接放人咪得,想感化什麼?

咁就一世

25歲仲有得判感化,應該是自己友。

14歲少女應該好緊窄,個青年點忍到

咁樣判刑,
簡直匪夷所思!!!

引用:
原帖由 fb8658efe4d22c 於 2022-10-1 13:21 發表

睇內容,原來個青年唔知個女童未夠16喎,可能有啲女子早熟啦!姚焯菲參賽嗰啲得14歲,又真係睇唔出!
若果這借口都能通過
法津真係得談笑
性愛就應該降低年齡 仲好過偷偷摸摸 浪費大量人力物力

引用:
原帖由 JNC117 於 2022-10-1 14:36 發表
14歲少女應該好緊窄,個青年點忍到
可能條女玩慣黑牛
所以條佬唔覺得未夠秤囉

引用:
原帖由 JNC117 於 2022-10-1 12:00 發表

14歲犯法,唔值呀師兄
你誤會係指成人3P
未成年真係唔好博
睇官判決
衰咗咪要牢獄
用錢能解決的就用錢救港

引用:
原帖由 siuroy123 於 2022-9-30 17:49 發表
25歲無業青年被指前年於交友程式認識一名14歲女童後,先後8度相約女童到其家及酒店性交,最後一次更要求女童參與3人性交。

新 ...
14女童 / 14歲女童 ?  香港記者質素真係低

引用:

新 ...
何罪之有? 你話呢

引用:
原帖由 kim168 於 2022-10-1 16:12 發表

何罪之有? 你話呢
反而寧大量的餓浪湧入交友APP找尋獵物
當宣傳

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]