• 瀏覽: 13,247
  • 回覆: 103
+13
俄烏戰爭近日升級,俄羅斯總統普京宣布局部軍事動員及不排除動用核武保衞領土完整後,俄方控制的烏克蘭分離地區盧甘斯克、頓涅茨...

一個戰敗國將自稱戰勝國的領土併入自己國土版圖

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20220930/mobile/bkn-20220930140148254-0930_00992_001.html

看來有排打……真和某預言家所說,打足18個月?

美國及歐盟又要制裁俄羅斯呢個戰敗國了

引用:
原帖由 caorenjie 於 2022-9-30 16:49 發表

丟了頓涅茨克、盧甘斯克、赫爾松、扎波羅熱的原來是戰勝國。
您這邏輯很1450
新聞係咁講㗎

動員令下續有俄羅斯人離國 烏克蘭:俄方已戰敗 

引用:
原帖由 caorenjie 於 2022-9-30 16:56 發表

大腦系標配
看新聞請帶上腦
還有五小時普京簽署入俄手續后
俄羅斯義務兵就可到前線作戰了
咁係鄉土有部份版友支持澤連斯基㗎,
咁呢d訊息對佢哋有鼓舞作用

引用:
原帖由 andy1958_1 於 2022-9-30 16:43 發表
俄烏戰爭近日升級,俄羅斯總統普京宣布局部軍事動員及不排除動用核武保衞領土完整後,俄方控制的烏克蘭分離地區盧甘斯克、頓涅茨...

一個戰敗國將自稱戰勝國的 ...
未分勝負, 何來戰敗國?
出一個帖, 你可分到多少錢?

引用:
原帖由 SamuraiBlack 於 2022-9-30 17:02 發表

未分勝負, 何來戰敗國?
出一個帖, 你可分到多少錢?
新聞係咁講㗎

動員令下續有俄羅斯人離國 烏克蘭:俄方已戰敗 - RTHK

引用:
原帖由 andy1958_1 於 2022-9-30 17:03 發表

新聞係咁講㗎

動員令下續有俄羅斯人離國 烏克蘭:俄方已戰敗 - RTHK
咁你出一個帖, 可分多少錢呢?

引用:
原帖由 SamuraiBlack 於 2022-9-30 17:04 發表

咁你出一個帖, 可分多少錢呢?
成日講錢,
台灣就真係有成team 人搵呢d錢

引用:
原帖由 andy1958_1 於 2022-9-30 17:07 發表

成日講錢,
台灣就真係有成team 人搵呢d錢
你果然有門路

引用:
原帖由 SamuraiBlack 於 2022-9-30 17:17 發表

你果然有門路
有留意新聞就知啦,
就算係鄉土都有不少1450在此工作,
你多d留意就可以聯絡佢哋㗎

引用:
原帖由 andy1958_1 於 2022-9-30 17:21 發表

有留意新聞就知啦,
就算係鄉土都有不少1450在此工作,
你多d留意就可以聯絡佢哋㗎
👍

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]