• 瀏覽: 6,362
  • 回覆: 32
+9
慎思守法 遠離暴行
萬般帶不走 唯有業隨身
全世界只有老尾咁邪惡

係人都知美狗做的

引用:
原帖由 Henrywu18 於 2022-9-30 14:18 發表
瑞典再發現連接俄羅斯與歐洲的北溪天然氣管道出現洩漏,至今共發現四處洩漏點。

瑞典海岸警衛隊表示,在北溪二號管道發現新的洩漏點,位置與較早時在北溪一號發現洩漏的地點非常接近。海事管理局官員說,第四處洩漏點的直徑大約150米,洩漏程度較之前的三處小,警衛隊船隻要駛過現場才發現。
有專家指出,洩漏前曾經發生水底爆炸,北約形容事件是蓄意、魯莽和不負責任的破壞行為,俄羅斯否認攻擊管道,又質疑爆炸是發 ...
北溪水深100米, 常人是無法深潛下去, 仲要搞埋爆破!

斷喉前星期, 德方發現美軍在目標海域上空多點徘徊3天

美國搞鬼

引用:
原帖由 英賊聯邦 於 2022-9-30 20:27 發表

北溪水深100米, 常人是無法深潛下去, 仲要搞埋爆破!

斷喉前星期, 德方發現美軍在目標海域上空多點徘徊3天
成件事老美啞撚左咁就知道了..

引用:
原帖由 longgun67 於 2022-9-30 22:27 發表

成件事老美啞撚左咁就知道了..
係呀,美國之前一嘢就話新冠係中國攪出來,又話伊拉克有「大殺傷力武器」,講到實牙實齒,今次呢單嘢美國自己都閃閃縮縮,話唔好咁快推斷邊個做,拜登條老嘢問呢單嘢就閃身走咗。
今次老美咁唔尋常表現就睇到咩嘢啦。

即係會報復........今次有戲睇........食花生...........!!

知道係美國, 歐豬聲都唔敢聲.

美國已經成為歐豬主人.

引用:
原帖由 denniscwip 於 2022-9-30 22:54 發表

係呀,美國之前一嘢就話新冠係中國攪出來,又話伊拉克有「大殺傷力武器」,講到實牙實齒,今次呢單嘢美國自己都閃閃縮縮,話唔好咁快推斷邊個做,拜登條老嘢問呢單嘢就閃身走咗。
今次老美咁唔尋常表現就睇到咩嘢啦。
冇錯,有記者問拜登關於管道被毀問題,拜登直接避而不談

附件

IMG-20220930-WA0023.jpg(247.19 KB)

IMG-20220930-WA0024.jpg(252.84 KB)

IMG-20220930-WA0025.jpg(240.19 KB)

IMG-20220930-WA0022.jpg(251.4 KB)

引用:
原帖由 zhangan 於 2022-9-30 23:14 發表

冇錯,有記者問拜登關於管道被毀問題,拜登直接避而不談
根本已經支吾以對啦。啲戲太差。

主題標籤 #俄羅斯
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]