• 瀏覽: 49,217
  • 回覆: 359
+4
過去經歷,如果公文袋 "郭家麒" 仍在,一定大肆評衝政府拘捕,及出來維護這些醫生﹒﹒﹒。

解僱

解僱

解僱!

引用:
原帖由 -man 於 2022-9-30 15:07 發表
病人吾舒服去睇E生,E生係有牌的,免針紙係E生專業意見,點証明合謀 ?  藍屍五毛真係白痴仔
考牌官收咗黑錢,個考生考牌橫衝直撞,個考官係有牌嘅,運輸署簽發嘅,個考牌官都係專業意,個考生照俾佢pass, 點又証明佢合謀?黃屍真係白咭仔🤭

提示: 違規內容已被屏蔽
曱甴真正弱智 醫生發張假針紙就話專業不可挑剔你去看醫生開錯藥比你食到白狗痴 你未來家人和你食錯藥醫療失誤唔好去投訴啦on79 你唔知醫生開錯藥你凹家富貴去醫生診所買張針紙是否真正係唔知

引用:
原帖由 cvcv105 於 2022-9-30 14:38 發表
支持政府今次嚴肅處理,該炒既就即炒。
支持

追究到底

今次真係一鋪清

應該又一班衝出黎話受逼害

個人選擇虛假情報 也應該得到應有的懲罰

自己辭職吧,去過安生日子

比左2星期佢地補打針或補新免針啦
2個星期都唔解決
係佢地自己想被炒就真

引用:
原帖由 1000day 於 2022-9-30 13:47 發表
7名西醫涉嫌合共濫發約2萬張「免針紙」被捕,消息指,850名持有「免針紙」公務員當中,約300張由上述7名西醫發出。公務

看來又一班黃 ...
抵撚死

引用:
原帖由 1000day 於 2022-9-30 13:47 發表
7名西醫涉嫌合共濫發約2萬張「免針紙」被捕,消息指,850名持有「免針紙」公務員當中,約300張由上述7名西醫發出。公務

看來又一班黃 ...
除了免針紙,還有假打針。

引用:
原帖由 -man 於 2022-9-30 15:07 發表
病人吾舒服去睇E生,E生係有牌的,免針紙係E生專業意見,點証明合謀 ?  藍屍五毛真係白痴仔
証唔証明到都未知,要睇醫生口供

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]