• 瀏覽: 49,267
  • 回覆: 359
+4
引用:
原帖由 1000day 於 2022-9-30 13:47 發表
7名西醫涉嫌合共濫發約2萬張「免針紙」被捕,消息指,850名持有「免針紙」公務員當中,約300張由上述7名西醫發出。公務

看來又一班黃 ...
有300張係捉到果7個醫生, 即係仲有550係未捉到發的

這些公務員希望可以炒咗佢。

醫生自己有用找到黃色公務員。

啱晒啦!一鑊過,炒魷兼坐監!清除埋班黑暴公務員,一天都光晒 

引用:
原帖由 貝才貝才 於 2022-9-30 17:20 發表

有300張係捉到果7個醫生, 即係仲有550係未捉到發的
警方應該研究那550張是否大量出現某些醫生的名字

引用:
原帖由 1000day 於 2022-9-30 13:47 發表
7名西醫涉嫌合共濫發約2萬張「免針紙」被捕,消息指,850名持有「免針紙」公務員當中,約300張由上述7名西醫發出。公務

看來又一班黃 ...
Good news😊

引用:
原帖由 launch_date 於 2022-9-30 14:21 發表
???無理解僱??

醫生開得,就有理由架啦,唔通照打針咩~~~

醫生理由,可能係支針「所有人都唔應該打」呢
咁咪唔洗問病人就可以開囉

係呀,可能所有人都唔應該打架
已非緊急,FDA只批支針「緊急用」
好, 你去同法官講

引用:

看來又一班黃 ...
7西醫都係藍到黑
呢次真係大家開心

要來的始終來了,潛得再深一個小錯誤就暴露無遺300個。

公務員都唔支持防疫,真係抵死啦。幾千蚊買教訓,唔打針無份工。

家超係武官出身,就睇佢有冇咁嘅魄力去清一次瘀血!

咁既公務員低炒喇

引用:

看來又一班黃 ...
炒晒佢哋,再入去坐番一頭半個月,人生更精彩,皆大喜歡

一班白痴

引用:
原帖由 假如真空的榴槤 於 2022-9-30 15:29 發表

最好炒完再告,啲曱甴生命力真係頑強殺極都有
犯法便應告, 被判有罪自然要炒.
但黃人未判罪前可走去BNO 國.

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]