• 瀏覽: 34,692
  • 回覆: 180
+18
颶風伊恩(Hurricane Ian)28日強襲佛羅里達州(Florida),在48小時內灌入超過3個月的驚人雨量和「毀滅性暴潮」,造成當地200多萬戶停電,許多人

在美國,居然可以一走出街,就能見到鯊魚游來游去,堪稱是奇景,難怪這麽多人嚮往。

新聞來源連結:

https://www.hk01.com/即時國際/820539/美國百年一遇巨獸級颶風嚴重水災-佛州-鯊魚街上游-影片瘋傳

留名等睇 ching 講「天滅美共」 

唔怪之得要有槍 呢啲先叫打風

咁都要條x街變成河道先得

有時真系要信,人在做,天在看,爆完喉管就立即水災。🤔🤔

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2022-9-30 12:47 發表
留名等睇 ching 講「天滅美共」 

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2022-9-30 12:37 發表
颶風伊恩(Hurricane Ian)28日強襲佛羅里達州(Florida),在48小時內灌入超過3個月的驚人雨量和「毀滅性暴潮」,造成當地200多萬戶停電,許多人

年年都風災,死人。

但人地冇屌政府、反政府

👍

引用:
原帖由 mark_tw 於 2022-9-30 12:59 發表
有時真系要信,人在做,天在看,爆完喉管就立即水災。🤔🤔
係。仲有要信 風水輪流轉 凡事太盡 緣份必早盡 等等 呢啲哲理真係要信 

如果在中國 條鯊魚一早上左餐枱

唔出奇,美國都有套戲講邊條州風災水災成州大鱷,咬死幾件。唔記得咩名。

可以與鯊同遊

引用:
原帖由 Bitcoin 於 2022-9-30 13:09 發表

年年都風災,死人。

但人地有屌政府、反政府

👍
年年都風災,死人。
但人地有屌政府、反政府️<===吊完反完冇改善又有咩用

年年有總統探災民睇點節墮法

百年一遇???? 
咩卡特李娜.......1百年前既事???? 

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]