• 瀏覽: 34,830
  • 回覆: 180
+18
中國鄭州水淹行車隧道地鐵車廂死得人多,比較美國鯊魚街中暢泳震撼得多

係咪垃圾咋, 鯊魚街上游咁誇張。

引用:
原帖由 _👻_ 於 2022-9-30 13:14 發表
如果在中國 條鯊魚一早上左餐枱
禾茅笑呀

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2022-9-30 12:37 發表
颶風伊恩(Hurricane Ian)28日強襲佛羅里達州(Florida),在48小時內灌入超過3個月的驚人雨量和「毀滅性暴潮」,造成當地200多萬戶停電,許多人

唔巧笑9人,大6既天災人喎嚇屎你呀

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2022-9-30 12:37 發表
颶風伊恩(Hurricane Ian)28日強襲佛羅里達州(Florida),在48小時內灌入超過3個月的驚人雨量和「毀滅性暴潮」,造成當地200多萬戶停電,許多人

怕乜,尾民個個有槍

今次美國仲吾死?仲加息加得牙貶眨!

天滅美國
移民保平安

原來電影情節係真?有套戲講水浸,鱷魚游入屋,而家仲誇張,鯊魚游上街,一出門口腳都冇埋😂

大白鯊2022

引用:
原帖由 miumiutravel 於 2022-9-30 14:06 發表

尾國冇錢改善自家基建, 都要幫太平洋島國🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭 呢國民真可憐🤭🤭🤭
D錢俾哂烏克蘭(檯面數)。

引用:
原帖由 鬼屋門口食花生 於 2022-10-1 13:15 發表

D錢俾哂烏克蘭(檯面數)。
好難, 啲武器都唔會用到🤭🤭  仲偷咗阿富汗幾百億。

颶風伊恩殺到,拜登去美國聯邦緊急事務管理局(FEMA)簡報會,講嘢時唔記得局長叫咩名,求其講咗個差不多嘅名,講完之後亂咁行,局長叫佢又聽唔到。
有片:
https://www.youtube.com/watch?v=WtbFviWQCSU

真係誇張...

國之將亡,必有妖孽。美國佬時辰到了。

引用:
原帖由 Bitcoin 於 2022-9-30 13:09 發表

年年都風災,死人。

但人地冇屌政府、反政府

👍
用美式英語屌,你睇唔到唧。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]