• 瀏覽: 20,643
  • 回覆: 120
引用:
原帖由 banjo. 於 2022-9-30 08:33 發表
呢招好少見人用.
用電自殺太危,死唔去分分鐘變全身神經壞死,全身癱瘓

引用:
原帖由 sowina 於 2022-9-30 14:12 發表

係囉,咁高難度,同埋應該好痛苦。

RIP 
應該唔痛苦
我細個住啲屋係成日有偷電亂搭線嘅事
有日我喺門口唔小心掂到啲外露電線
觸電,係個身震囉,失控,想攞開隻手都唔得
但唔痛架
奇嘅係我啲兄弟姐妹徒手拉開我
無事喎
唔知點解

一家唔知一家事,無論點都好,一路好走。

引用:
原帖由 kinfr6827 於 2022-9-30 14:07 發表
電擊係咪冇咁痛苦
你試吓搵粒電芯,搵條鐵線仔,用手揸住搭通佢正負極睇吓有咩感覺🤷🏼‍♂️

引用:
原帖由 s336990 於 2022-9-30 14:40 發表

應該唔痛苦
我細個住啲屋係成日有偷電亂搭線嘅事
有日我喺門口唔小心掂到啲外露電線
觸電,係個身震囉,失控,想攞開隻手都唔得
但唔痛架
奇嘅係我啲兄弟姐妹徒手拉開我
無事喎
唔知點解
你真係好好彩,冇電死

引用:
原帖由 LEE1989 於 2022-9-30 08:29 發表
今晨(30日)6時30分,黃大仙下邨龍吉樓一單位,一名男子於身上綑綁着電線,疑通電自殺昏迷,由妻子發現報警。事主由救護車

咩事呀…好恐怖…點解要咁死法為左咩…係咪 ...
冇錯!重有大把人會跳樓,吊頸,食藥,燒炭等等等等,根本個城市已經爛哂!

引用:
原帖由 sowina 於 2022-9-30 14:12 發表

係囉,咁高難度,同埋應該好痛苦。

RIP 
七十六歲🤷🏼‍♂️可能爬出欄杆跳落去都冇能力做到🤷🏼‍♂️落街買炭都冇能力🤷🏼‍♂️

清晨6時許,76歲姓彭男子在黃大仙下邨龍吉樓住所,被妻發現疑觸電昏迷,身上纏有電線。

咁睇唔開, 唔死仲有大把日子 

76..喇!
如多久病緾身睡吃暢已翻天~~~
以電+葯雙料自行安樂...!!
可能比其他方式快e準樂e雅啩.....😌

死得好痛?

低電壓自殺都好辛苦下長時間先可以電死

Rip 

唉........RIP

引用:
原帖由 banjo. 於 2022-9-30 08:33 發表
呢招好少見人用.
氣少體弱通電

唔跳製咩?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]