• 瀏覽: 70,163
  • 回覆: 7
  • 追帖: 1
+12
引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2022-9-30 06:42 發表
有疑似港人在英國捲入食霸王餐的風波,一間在英國曼城的餐廳在網上發帖,指近日有十人到餐廳點了最貴的菜式,但因為餐廳遲出菜而大發雷霆,最...

...
其實班仆街係有畀錢的,賬單160英鎊,牠們只畀咗100英鎊間仆街黃店,所以真係唔算食霸王餐,只能算是四黃屍經濟圈商業糾紛。。。

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2022-9-30 07:38 發表

咁入 rolex 放低100鎊攞隻錶走lor
iphone 14??? 放低10鎊攞走
正解,用我地黃屎屎維,畀咗錢,唔算犯法,所以我地黃屎係立法會canteen擺低10蚊攞哂店主啲飲品都唔係犯法。。。

引用:
原帖由 ttyiu 於 2022-9-30 07:41 發表

餐廳不似白人開, 可能專揀港人開落手!?
BNOer開嘅黃店黎,你留意下間餐廳牆貼後邊貼滿我地黃屎黑暴文宣海報。。。

引用:
原帖由 wize 於 2022-9-30 07:47 發表

呢單傳咗成個體拜啦
有片有晒樣有口音成班都係阿燦
果然黨媒唔會令人失望
唔係喎,店主講到明成班仆街黃屎都講純正香港地道既廣東話喎,你地文宣九真令人失望。。。

引用:
原帖由 walkera2006 於 2022-9-30 07:50 發表
賴帳行為似大陸人習慣多D,大陸人一樣講廣東話,喺香港無乜聽過賴帳事件發生
唔係喎,店主講到明成班仆街黃屎都講純正香港地道既廣東話喎,你地文宣九真令人失望。。。

引用:
原帖由 airforce3 於 2022-9-30 07:38 發表

冇人睇內容,遲左兩小時先上菜
攪清楚,遲上菜唔係唔畀錢既理由,遲起菜咪同店主投訴囉,重點係佢哋巳經食齊哂所點既菜,走時個個滿肚腸肥唔畀錢!。。。

引用:
原帖由 輪皇 於 2022-9-30 08:44 發表

冇同你裝修間舖算係咁啦!
手足話,呢個只係黃屎經濟圏的事,唔係犯法,唔關大陰帝國政府事。。。

引用:
原帖由 ar2man 於 2022-9-30 08:37 發表

講真d 食物都好港式…… 
係呀,我地BNOer屍念香港美食麻。。。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]