• 瀏覽: 69,999
  • 回覆: 460
  • 追帖: 1
+12
引用:
原帖由 古堡鋒 於 2022-9-30 07:34 發表

店家只能學渣歌,入店查證件,新陰人不能入店
狗與黃人不得內進

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2022-9-30 06:42 發表
有疑似港人在英國捲入食霸王餐的風波,一間在英國曼城的餐廳在網上發帖,指近日有十人到餐廳點了最貴的菜式,但因為餐廳遲出菜而大發雷霆,最...

...
又話新英人幾咁有錢、有幾個層樓收租
原來事實係窮到要食霸王餐

引用:
原帖由 mark_tw 於 2022-9-30 07:20 發表
記得黑暴時,有人扑錯銀行玻璃,然后貼上十元話sorry 扑錯,他們認為冇事的而且好高尚的行為。😒😒😑😑
係,仲記得當時香港唔少YC仲大讚啲前線勇武敢於承擔😔,呢啲咪黃圈嘅歪理囉😡

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2022-9-30 07:40 發表

啱架喇香港班黃屍英國接收晒
咁就最好~ 曱甴有得係陰國生活,香港無左班害蟲可以回歸正常生活。

引用:
原帖由 triumphal_ark 於 2022-9-30 08:04 發表
已經去到英國啦…仲可以話係新香港人做
係新英國人🤣

「事實真相,一點半坐低,全場總共兩枱,嘢食慢出兩小時,飲品都等到3點。餓到小朋友要過隔離買薯片充饑。」
午餐等到變下午茶😓

遲了2,3個鐘先出菜,比我反枱

引用:
原帖由 三碌木 於 30-9-2022 07:14 AM 發表
Eddie仔話呢啲係民主嘅體現
會唔會係鴨屎佬2046? 

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2022-9-30 06:42 發表
有疑似港人在英國捲入食霸王餐的風波,一間在英國曼城的餐廳在網上發帖,指近日有十人到餐廳點了最貴的菜式,但因為餐廳遲出菜而大發雷霆,最...

...
黃狗去到邊衰到邊

發揚光大 甴甲

引用:
原帖由 Kingjjman 於 2022-9-30 08:11 發表
曱甴係甘架拉 好采陰國收留晒佢地
呢啲「精英」最緊要記得剪港共身份證,唔好再返嚟呢個亂世!

去到邊衰到邊,食屎啦!

D黃絲話講廣東話,做好事,一定係新一代香港人。講廣東話,做衰嘢,就唔一定係香港人,可能係大陸廣東人或者是上一代移英移民。

唔燒你間舖算好彩  餐廳老板要去還神

又話BNO去英國既係專才中產

BNO精英食霸王餐

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]