• 瀏覽: 70,011
  • 回覆: 460
  • 追帖: 1
+12
引用:
原帖由 ttyiu 於 2022-9-30 07:41 發表

餐廳不似白人開, 可能專揀港人開落手!?
BNOer開嘅黃店黎,你留意下間餐廳牆貼後邊貼滿我地黃屎黑暴文宣海報。。。

除咗賴大陸人重有乜方法辯護

引用:
原帖由 wize 於 2022-9-30 07:47 發表

呢單傳咗成個體拜啦
有片有晒樣有口音成班都係阿燦
果然黨媒唔會令人失望
唔係喎,店主講到明成班仆街黃屎都講純正香港地道既廣東話喎,你地文宣九真令人失望。。。

賴帳行為似大陸人習慣多D,大陸人一樣講廣東話,喺香港無乜聽過賴帳事件發生

引用:
原帖由 wize 於 2022-9-30 07:47 發表

呢單傳咗成個體拜啦
有片有晒樣有口音成班都係阿燦
果然黨媒唔會令人失望

今次BNOer 完勝 唔怕英磅跌

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2022-9-30 06:42 發表
有疑似港人在英國捲入食霸王餐的風波,一間在英國曼城的餐廳在網上發帖,指近日有十人到餐廳點了最貴的菜式,但因為餐廳遲出菜而大發雷霆,最...

...
早一星期前己經睇過條片, 成家人有大有細有中有外又跳又FING, 唯一共同點就係都是無賴

引用:
原帖由 walkera2006 於 2022-9-30 07:50 發表
賴帳行為似大陸人習慣多D,大陸人一樣講廣東話,喺香港無乜聽過賴帳事件發生
唔係喎,店主講到明成班仆街黃屎都講純正香港地道既廣東話喎,你地文宣九真令人失望。。。

曱甴去到邊都係仆街

黃色物體們之前覺得殺人要拉去審才是惡法,所以可以破壞社會了。及後原來有此思維的原來過百幻,故稱為曱甴,因此"曱甴”偷食。。。是沒有犯法!牠們常用語"明就明"!

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2022-9-30 06:42 發表
有疑似港人在英國捲入食霸王餐的風波,一間在英國曼城的餐廳在網上發帖,指近日有十人到餐廳點了最貴的菜式,但因為餐廳遲出菜而大發雷霆,最...

...
遲早英國排港,
一聽到港式英語即就修理。

港蝗麻L煩柒出國際
與港女性格臭檔名聞天下。

引用:
原帖由 ARTHUR53 於 2022-9-30 07:55 發表

遲早英國排港,
一聽到港式英語即就修理。
違法達義係大陰認同嘅高尚行為點會排港?

引用:
原帖由 剎華 於 2022-9-30 07:20 發表
食霸王餐食得咁「招積」~~
好似曱甴私了完市民,然後扮好心教精市民以後咪多事咁

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]