• 瀏覽: 70,060
  • 回覆: 460
  • 追帖: 1
+12
引用:
原帖由 Retired2019 於 2022-9-30 06:51 發表
黃畜狗種唔係浪得虛名,去到邊都保留住仆街嘅行為
宏揚佢地嗰種刁民西客文化

引用:
原帖由 殘廁變態的豬豬 於 2022-9-30 07:32 發表

其實班仆街係有畀錢的,賬單160英鎊,牠們只畀咗100英鎊間仆街黃店,所以真係唔算食霸王餐,只能算是四黃屍經濟圈商業糾紛。。。
咁入 rolex 放低100鎊攞隻錶走lor
iphone 14??? 放低10鎊攞走

老屈果間係藍店,好多人會即時覺得成件事變得又公義又合理🤪

引用:
原帖由 Ming917830 於 2022-9-30 07:34 發表
曱甴們又玩違法達義… 俾當地人集體杯葛都係多得呢班手joke 
啱架喇香港班黃屍英國接收晒

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2022-9-30 06:42 發表
有疑似港人在英國捲入食霸王餐的風波,一間在英國曼城的餐廳在網上發帖,指近日有十人到餐廳點了最貴的菜式,但因為餐廳遲出菜而大發雷霆,最...

...
餐廳不似白人開, 可能專揀港人開落手!?

在英國真幸福

高尚曱甴係唔會走數

高尚曱甴裝修完都唔收錢

曱甴話遲兩小時上菜 就可以唔比錢食曱甴餐 曱甴呀你等到廿幾三十分鐘唔出聲追問曱甴永遠都是同溫層攪 大便

引用:
有疑似港人在英國捲入食霸王餐的風波,一間在英國曼城的餐廳在網上發帖,指近日有十人到餐廳點了最貴的菜式,但因為餐廳遲出菜而大發雷霆,最...

...
垃圾店

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2022-9-30 07:37 發表
黑暴大贊入垃圾會, "攞"9完野放低$10係好能高尚架wor 
擺拍然後拎返走

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2022-9-30 07:44 發表

擺拍然後拎返走
咪係....有放低錢架(唔夠數之ma)

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2022-9-30 07:38 發表

咁入 rolex 放低100鎊攞隻錶走lor
iphone 14??? 放低10鎊攞走
正解,用我地黃屎屎維,畀咗錢,唔算犯法,所以我地黃屎係立法會canteen擺低10蚊攞哂店主啲飲品都唔係犯法。。。

引用:
原帖由 殘廁變態的豬豬 於 2022-9-30 07:46 發表

用我地黃屎屎維,畀咗錢,唔算犯法,所以我地黃屎係立法會canteen擺低10蚊攞哂店主啲飲品都唔係犯法。。。
有圖有真相
黃人身體力行支持

引用:

...
呢單傳咗成個體拜啦
有片有晒樣有口音成班都係阿燦
果然黨媒唔會令人失望

黃畜狗去英犬國,狗咬狗能,找數呀卜街!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]