• 瀏覽: 77,037
  • 回覆: 302
+10
又係一班深畜,深圳曱甴,
黨幫大家安排好,就乖乖跟住做
不要問,只管信
相信黨
支持公安嚴正執法
清零到天荒地老

引用:
原帖由 m40 於 2022-9-30 08:55 發表

咁你識嘅人有幾多個有呢個問題?
你不如問下特朗普阿廢登阿.點解要隔離.

引用:
原帖由 湯米 於 2022-9-30 09:09 發表
我識幾十個人中過新冠,但無一個有後遺症,真係唔明
啲同事攞正牌放假,返到嚟仲精伶咗🤷🏼‍♂️

關閉國際機場禁外國人入中國所有人每日出入一定要用快檢好唔好沒有限期隨時十年廿年或者永久中國頂唔頂得順自供自給回歸解放時代反正上面唔識聽粵語寫繁體所以要禁

希望內地無事啦, 要爆起上黎都幾大鑊
新一代疫苗及藥物真係要加快去研發好

引用:
原帖由 風流盲俠花滿樓 於 2022-9-30 08:50 發表

應該要整好多好多個鐵籠仔出嚟🤷🏼‍♂️一人一個🤷🏼‍♂️
籠的傳人🤣🤣

要清零, 長期戰爭, 要戰勝病毒, 千祈唔好半途而廢。 外國睇吓你幾時PK. 

大家安心留家唱國歌歡渡國慶啦。

引用:
原帖由 泛民之星陳盲刎 於 2022-9-29 23:01 發表
新冠疫情持續,本港有近 130 萬人曾經感染,當中不少康復者出現「新冠肺炎長期綜合後遺症」(俗稱「長新冠」)症狀。中大醫學院推算,全港確診人數達127萬,當中超過90萬名康復者有最少一個「長新冠」症狀。

咁。。。。武漢豈不好大鑊?

引用:
原帖由 keungkaka 於 2022-9-30 09:26 發表

你不如問下特朗普阿廢登阿.點解要隔離.
全世界只有香港同大陸需要隔離
搞清楚先再出來講嘢啦

引用:
原帖由 dylan_l 於 2022-9-29 22:47 發表
仲話中港通關?
通條鐵咩,各自各玩啦

都過唔可能清零,你等多20年都唔可能,唔通你想20年都唔通關

引用:
原帖由 Alcohol618 於 2022-9-30 02:04 發表
堅決執行動態清零

貫徹落實靜態封控

一單都唔可以走甩
如果俾個偉大動態清零國策期限
我希望係一萬年

引用:
原帖由 追憶 於 2022-9-29 21:42 發表
深圳福田區、龍華區和皇崗等7區都出現疫情,此前爆發福田區沙尾村出現一宗確診就展開封控引發居民抗議,深圳官方通報指,截至9月29日8時,沙尾東村

尼哋就係給澳門通關的後果

大陸咁既情況,肯通關你都要諗一諗。容乜易突擊圍封,困你幾日 你都幾大鑊

引用:
原帖由 追憶 於 2022-9-29 21:42 發表
深圳福田區、龍華區和皇崗等7區都出現疫情,此前爆發福田區沙尾村出現一宗確診就展開封控引發居民抗議,深圳官方通報指,截至9月29日8時,沙尾東村

官怕冇工做,民怕冇工做,階級對立的案例!
根本原因在大勢!
小D反人數,多點和諧!

之前是猛虎立于前,全世界都避鋒芒!
現在是病貓躺地上,所有人都視若冇。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]