• 瀏覽: 77,025
  • 回覆: 302
+10
引用:
原帖由 小魚電腦公司 於 2022-9-30 07:18 發表

上百度睇下啦, 大陸人不知幾善務香港
百度,微博
真係好多人羨慕香港先開關

德政

引用:
原帖由 andonlyu 於 2022-9-30 06:38 發表

“普通感冒”都搞到香港死左過萬人。
按比例,大陸會死2百萬人。
但依家經濟損失係影響幾億人

要追究責任?

引用:
原帖由 小魚電腦公司 於 2022-9-30 06:50 發表

英國, 新加坡更適合我

深圳就一定arm你心水,快d去啦

香港共存,會死人嫁
走左未?

香港係中國領土
極權地方
冇自由

9up冇L用
快7D走啦!

9月28日,深圳新增13宗確診個案和2宗無症狀感染者,共新增15宗個案。<<<

支持深圳防疫封控,不進不出,保障人民生命至上,跟著國家走👍

我識幾十個人中過新冠,但無一個有後遺症,真係唔明

玩完未

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 andonlyu 於 2022-9-30 06:38 發表

“普通感冒”都搞到香港死左過萬人。
按比例,大陸會死2百萬人。
你對阿爺嘅醫療太無信心了,阿爺能人所外國不能,最多死幾萬個老人或者有長期病患

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 追憶 於 2022-9-29 21:42 發表
深圳福田區、龍華區和皇崗等7區都出現疫情,此前爆發福田區沙尾村出現一宗確診就展開封控引發居民抗議,深圳官方通報指,截至9月29日8時,沙尾東村

支持官方嚴厲執法,以清零為最高指示.

引用:
原帖由 owen11223344 於 2022-9-30 07:08 發表

起碼目前為止我都仲係安全,師兄唔使擔心,不如你擔心下無得享受西方嘅民主病毒好過啦
條儍L
係都要死响香港奶共

又係果D
聲大大
冇L本事走
既死廢物

引用:
原帖由 泛民之星陳盲刎 於 2022-9-29 23:01 發表
新冠疫情持續,本港有近 130 萬人曾經感染,當中不少康復者出現「新冠肺炎長期綜合後遺症」(俗稱「長新冠」)症狀。中大醫學院推算,全港確診人數達127萬,當中超過90萬名康復者有最少一個「長新冠」症狀。

香港咁多官都中左, 難怪最近做野同國家政策背道而馳, 會5會長新冠影響個腦運作.

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]