• 瀏覽: 7,391
  • 回覆: 32
人氣男團MIRROR紅館演唱會發生墮屏意外後,受重傷嘅舞蹈員李啟言(阿Mo)仍然留醫,雖然Mo父透露仔仔少於4星期便可除掉頸箍及不倚靠呼吸機,其女友、COLLAR成員So Ching都係未放心,堅持日日去探阿Mo,陪伴佢面對各種治療。曾被爆着男友衣服解思念之苦嘅So Ching,今日(29日)凌晨再發文抒發對男友嘅思念同祝福,並於社交平台發文:「兩個月喇,我望住你,我知道我哋冇其他選擇,你一定會好番!」繼續為阿Mo打氣,堅信男友一定會康復!

已經開始無人講依單野,大家都丟淡左件事了,最不可思議係佢老豆都好似成日想丟淡件事,連mirror都就來扮完傷心話要番出來呃錢了,但個調查報告仲未完,李生真係勁,可憐的阿mo就仲只能日日望住個天花板

新聞來源連結:
https://hk.news.yahoo.com/盡心照顧阿-mo兩個月-so-ching嘆:我哋冇其他選擇-031733964.html

之前班黃撚好嬲好嬲
人呢?

明顯電視台想拖到淡化

可能枱底俾咗唔少呢

重有幾日班鏡就出山又連帶幾套電視劇,班Y媒一定又幫距地做勢,阿MO老實說真係自生自滅。

似乎....有人想唔經法律程序「私了」
但眾多涉事嘅相關公司, 都想走法律程序, 唔想獨自孭鑊.

日日都只想人「交代」... 呢群人視法律如無物 

又消費個病人

將來最佳出路係,同阿爸四圍去傳道.....

交代?咪交出咗一千萬囉!
班舞蹈員仲使唔使撈丫?要搵食就要硬食架啦,最多咪搵條替死鬼頂咗隻鑊佢囉,夠唔夠丫?

引用:
原帖由 s336990 於 2022-9-29 19:08 發表
可能枱底俾咗唔少呢
面都1000萬,不過老豆話唔要

曱甴仔早就忘記曱甴mo,咪俾呢隻野阻住佢地睇妙華同性歌舞團表演

引用:
原帖由 kuochung 於 2022-9-29 18:23 發表
人氣男團MIRROR紅館演唱會發生墮屏意外後,受重傷嘅舞蹈員李啟言(阿Mo)仍然留醫,雖然Mo父透露仔仔少於4星期便可除掉頸箍及不倚靠呼吸機,其女友、COLLAR成員So Ching都係未放心,堅持日日去探阿Mo,陪伴佢面對各種治療。曾被爆着男友衣服解思念之苦嘅So Ching,今日(29日)凌晨再發文抒發對男友嘅思念同祝福,並於社交平台發文:「兩個月喇,我望住你,我知道我哋冇其他選擇,你一定會好 ...
傷心又話人地扮,又唔L見關心吓班地盤工人,咁L叻就去揾人交代

拖字訣在香港 always work

引用:
原帖由 siuhung 於 2022-9-29 19:36 發表
交代?咪交出咗一千萬囉!
班舞蹈員仲使唔使撈丫?要搵食就要硬食架啦,最多咪搵條替死鬼頂咗隻鑊佢囉,夠唔夠丫?
大雞唔食細米可以大啖d去咬

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]