• 瀏覽: 64,265
  • 回覆: 373
  • 追帖: 1
+4
俄羅斯總統普京(Vladimir Putin,又譯作普丁、蒲亭或蒲廷)9月21日指控國科學家曾模擬俄羅斯與美國發生核戰的情況並估計,死傷人數會在開戰數小時

美國想知與俄羅斯核戰會變成怎樣,試試不就可以了!?還模什麼擬!?是怕了不敢嗎!?那就收手不要再去惹怒俄羅斯。

新聞來源連結:

https://www.hk01.com/即時國際/820208/普京核威脅成真會怎樣-美科學家模擬一旦美俄核戰-情況有多恐怖

到時香港人唔使再買樓啦 ⋯近的變灰了、遠的傾家蕩產兼餓死
納卒戰敗後報復的陰謀

一定要支持

哩個模擬絕對無可能,因如打核戰,邪惡美帝絕對唔會比中國置身事外的.......

歐美一直都以俄羅斯做假想敵,這些情況不是一早已經模擬好了嗎﹖

從來我都講,有核彈,就算一個也好
足以亂天下
所以美國佬無論點霸道
對北韓伊朗都必恭必敬,唔敢發爛渣
因為佢哋無嘢可輸
但對住中國俄羅斯,卻說三道四
因為美國認定大家都輸唔起

咁咪好囉呢到好多人支持蘇聯

各國應該有隱藏未公開嘅反導系統,要到真係互射核彈時先見真章。

美俄爆發核戰後果當然不堪設想,
所以, 如果俄國投個核彈入烏克蘭,
美國唔會敢郁手囉...

普京講過國家生死存亡就一定會核爆

有心想自殺的人點會同人講
所以癈物普京唔洗再吹啦
搞掂自己國內先啦😂

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2022-9-29 16:02 發表
俄羅斯總統普京(Vladimir Putin,又譯作普丁、蒲亭或蒲廷)9月21日指控國科學家曾模擬俄羅斯與美國發生核戰的情況並估計,死傷人數會在開戰數小時

...
俄羅斯係核大國,一係俄羅斯贏,一係打核戰,兩邊一齊輸。

杞人憂天

引用:
原帖由 紫色字宙 於 2022-9-29 16:54 發表

俄羅斯係核大國,一係俄羅斯贏,一係打核戰,兩邊一齊輸。
同俄羅斯打核戰,老尾有冇咁 L 笨 7 呀??

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2022-9-29 16:57 發表

同俄羅斯打核戰,老尾有冇咁 L 笨 7 呀??
冇錯,所以結果只有第一個選擇,俄羅斯贏。另外普京亦講過,如果世界沒有俄羅斯,世界也不需要存在。大家應該明白佢想講咩。

主題標籤 #俄羅斯
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]