• 瀏覽: 64,492
  • 回覆: 373
  • 追帖: 1
+4
俄羅斯打小國打不羸,打美國等同挑戰北約三十幾個國家,別低估美國武器一出手俄羅斯立即玩完
https://youtu.be/sQd4SrjXFRA

引用:
原帖由 johnny9236 於 2022-9-29 05:55 PM 發表

咁老美更慘,
中俄齊齊射去老美,,
渣都冇得剩.
如開戟中俄伊北一定4位一體齊射爆老美,如老美吾死,中俄伊北其一方滅亡,餘下三方老美吾會留活口,會輪流逐一倒下滅亡。

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2022-9-29 16:02 發表
俄羅斯總統普京(Vladimir Putin,又譯作普丁、蒲亭或蒲廷)9月21日指控國科學家曾模擬俄羅斯與美國發生核戰的情況並估計,死傷人數會在開戰數小時

...
美國成日懷緬二戰,好心醒下啦,今時唔同往日唔係兩粒原子彈就可以做世界一哥過去既唔好再諗再繼續咁搞落去遲早美國上空就唔知會有幾多核彈

引用:
原帖由 .愛心大使 於 2022-9-29 16:51 發表
有心想自殺的人點會同人講
所以癈物普京唔洗再吹啦
搞掂自己國內先啦😂
你連邊個受傷都唔知,講乜自殺?

誰怕誰

都係跟預言做啫,遲早要打,有麥好怕

引用:
原帖由 peter925 於 2022-9-29 16:38 發表
各國應該有隱藏未公開嘅反導系統,要到真係互射核彈時先見真章。
想吓好,今日一發十核彈頭,反得幾多?

核戰首要上太空打爆是旦一方軍事衛星,西方用gps伽利略,中俄伊北用北斗。

引用:
原帖由 DaytonaRose 於 2022-9-29 17:43 發表

其實俄羅斯侵略別國在先,歐美援助被侵略在後,咁俄羅斯覺得被激怒會唔會柒咗啲?

俄羅斯嘅常規武器,比起歐美爭咁遠,樓主又邊度來嘅自信,俄羅斯嘅核彈勁過歐美?如果渣過人,俄仔又有咩自信,用核彈佢會佔上風?

再來萬一大家互射核,樓主有咩打算可以萬全避開幅射?同之後嘅農業,經濟崩潰?可唔可以預埋我️?

你政治行先過自身安全,會唔會又有啲….
終於見到d回應 有水準👍🏻

引用:
原帖由 後天平平達人 於 2022-9-29 18:05 發表

想吓好,今日一發十核彈頭,反得幾多?
一早知一發幾十彈,仲要高超音速,唔通真係無對應咩,有都唔話你知啦。

老尾咁多有錢佬,佢地夠膽搏互掉核彈,打死都唔信啦,揾啲跟尾狗國家做替死鬼就會,澳狗/加拿犬/日笨/泡菜 小心要做祭品

美國不會單挑俄羅斯,一定會強迫盟友出兵,呢班契弟就好似當年八國聯軍侵略中國咁助紂為虐,俄羅斯無可能嬴。
依家中國永遠隔岸觀火,他日俄羅斯收左皮,下一個目標便是中國。

俄羅斯講到明,如與美國互射核彈,互相毀滅時,絕對不會讓西方國置身事外,一定將核彈頭也射向英國及西方歐盟各國,一齊毀滅。

核戰發生是對人類極度危險的威脅,禍延幾百到幾千年,分分鐘是人類滅絕時刻。

美國打開小國

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]