• 瀏覽: 64,392
  • 回覆: 373
  • 追帖: 1
+4
引用:
原帖由 寒冷方正的蘿蔔 於 2022-9-29 16:29 發表
咁咪好囉呢到好多人支持蘇聯
 禾支持先射倫敦再射紐約.澳洲同日本.😌

總之一打就冇得收手,有幾多身家都冇用

支持 俄國用核彈炸毀日本南韓關島菲律賓美軍設施

引用:
原帖由 ggggkin 於 2022-9-29 17:24 發表

SORRY
忙緊TRAINING
清零呢家野可以暫時放低

反正邊個㩒制先都會全世界陪葬,有乜好模擬

引用:
原帖由 紫色字宙 於 2022-9-29 17:08 發表

冇錯,所以結果只有第一個選擇,俄羅斯贏。另外普京亦講過,如果世界沒有俄羅斯,世界也不需要存在。大家應該明白佢想講咩。
嚇鬼咩

以前幾年就吹1次什麼末日鐘,點解宜家反而無出嚟吹嘅?

引用:
原帖由 EyeonHK 於 2022-9-29 16:19 發表
哩個模擬絕對無可能,因如打核戰,邪惡美帝絕對唔會比中國置身事外的.......
俄羅斯研究過打黃石公園,世紀級火山爆發.
美國研究過世紀級海嘯.以巨型大山滑落.
所以真係絕對無可能9000萬咁小,30億人都唔出奇

引用:
原帖由 peter925 於 2022-9-29 16:38 發表
各國應該有隱藏未公開嘅反導系統,要到真係互射核彈時先見真章。
只有美國可能有咁嘅能力。

但實際上她難做到100%:用核潛艇近岸發射,反應時間太短。

不過同樣道理,莫斯科食咗核彈都未知乜事。

參與核戰嘅國家唔會有贏家! 相信唯一會贏嘅就係冷眼旁觀嘅中國!

引用:
原帖由 陳主任 於 2022-9-29 17:24 發表

禾支持先射倫敦再射紐約.澳洲同日本.😌
射日本要先射富士山,令火山爆發

西方撚今次玩出火

炸咗美賊,世界邪悪軸心,滅美狗,世界才會和平。

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2022-9-29 16:57 發表

同俄羅斯打核戰,老尾有冇咁 L 笨 7 呀??
最珍惜自己命仔既,就係美國背後班話事人。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]