• 瀏覽: 21,017
  • 回覆: 88
+6
邪惡軸心蟈,地球村除咗你都冇第二個好似你哋咁撚賤
賣嘅喺佢哋啲過期冇器
死嘅都喺人哋族群

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intn ... olffSy0bSp2ea3bMG38

《美帝》
邪惡原來有軸心
瘋狂霸道愛凌侵
造謠抹黑操輿論
無亊生非曠古今

有另一個神聖國家
只會剝削宰割自己人
只會打壓同胞自由同拖後腳
用國民辛苦耕耘救活非洲/亞洲
不斷清零清到連去山洞隔離既人都要被追捕, 卻又寬鬆地7天讓外人進入
邪惡軸心國進出自己領土後只會恐嚇騷擾台灣同胞報復

引用:
原帖由 laiwingnang3 於 29-9-2022 20:02 發表
有另一個神聖國家
只會剝削宰割自己人
不斷清零清到連去山洞隔離既人都要被追捕, 卻又寬鬆地7天讓外人進入
你同我講呢啲,究竟你去過大陸未? 經歷過六四未? 西媒講乜你就信, 只有大六先割害同胞,新薑就打壓人權, 721 831 香港死好多人呀! 你有冇睇撚到你主人做過啲嘢死幾多人呀? 更喺冇啦! 因為蠢撚只會信尾 蟈 嘅聞主豉油,就算你老竇老母冚家比佢殺咗都係為正義啦! 冇腦嘅永遠睇唔到真相 㗎!  同你多講都喺嘥狗氣

引用:
原帖由 laiwingnang3 於 29-9-2022 20:02 發表
有另一個神聖國家
只會剝削宰割自己人
仲有呀! 你知唔知病毒喺邊度嚟? 你知唔知某聞煮國家,用郵寄方式寄咗好多害蟲去大陸 , 知唔知大陸只迫害自己人,唔似你主子國乜嘢下賤手段都做得出,夠擔用無人機帶虐蚊,病毒 掉去你屋企度呀!大陸點解要跟啲醫唔掂嘅國家 躺平 喎? 明唔明 ?

引用:
原帖由 蝦蟆仔 於 2022-9-29 20:40 發表

你同我講呢啲,究竟你去過大陸未? 經歷過六四未? 西媒講乜你就信, 只有大六先割害同胞,新薑就打壓人權, 721 831 香港死好多人呀! 你有冇睇撚到你主人做過啲嘢死幾多人呀? 更喺冇啦! 因為蠢撚只會信尾 蟈 嘅聞主豉油,就算你老竇老母冚家比佢殺咗都係為正義啦! 冇腦嘅永遠睇唔到真相 㗎!  同你多講都喺嘥狗氣
89年嗰陣未有互聯網,我哋所收嘅資訊只係由媒體文宣發出,死咩人都係西媒講,然後由64版痴峯同戴妖廷講俾香港人聽,就好似19年太子站死亡事件咁,究竟有幾多成係真相?

引用:
原帖由 蝦蟆仔 於 2022-9-29 20:40 發表

我有晤少大陸朋友, 知道醫療冇保障, 比左醫保補貼係有上限, 大病長期病冇錢就要死,
知道無端端幾個人病就要清零, 冇補償冇食糧, 落街仲要比白衣公安打
知道河南傳款戶傳款被偷, 投訴公安政府晤理, 出黎和平示威比白衣人打, 政府只賠賞幾萬, 但銀行竟然可以吞曬D錢繼續營業 不用清盤還債
知道豆腐渣樓/爛尾樓/建築業冇好好監管, 平民血本無歸, 晤繼續供就扣社會信用...
知道強國人平均收入比哈薩克斯坦仲要低, 但GDP竟然高人好多, 貧富差距最嚴重既大國之一, 僅次美國
知道強國係地球上最無自由, 言論禁文化出品禁, 清零到連山洞隔離既都不能放過....
等等大把人權問題, 呢D 網上好多頻度都有, 有部分仲係共匪自己都有公開, 請你睇少D 巴士的報, 人民網, CCTV啦
返強國住, 晤好只係返去包二奶, 理解一下強國同胞慘況

成日美國美國, 你係美國人咩? 自己國家都晤理先去管人地國家...小粉紅真係愛黨不愛民...習主席最親

引用:
原帖由 laiwingnang3 於 29-9-2022 23:41 發表

我有晤少大陸朋友, 知道醫療冇保障, 比左醫保補貼係有上限, 大病長期病冇錢就要死,
知道無端端幾個人病就要清零, 冇補償冇食糧, 落街仲要比白衣公安打
知道河南傳款戶傳款被偷, 投訴公安政府晤理, 出黎和平示威比白衣人打, 政府只賠賞幾萬, 但銀行竟然可以吞曬D錢繼續營業 不用清盤還債
知道豆腐渣樓/爛尾樓/建築業冇好好監管, 平民血本無歸, 晤繼續供就扣社會信用...
知道強國人 ...
只要喺大陸衰
嘅嘢你呢啲黃撚就無限放大㗎啦!攞出嚟不停打飛機自 high ! 一個嘅不幸就講到千千萬萬人,721,831 香港死撚咗好多人喺真事嘛! 你中意打飛機度日大把題材比你日日打晚晚打, 成個世界唔淨得一個共匪最衰, 你主子喺大好人 , 就算佢殺咗你全家都喺為正義啫! 😆

引用:
原帖由 神經箭 於 2022-9-29 19:48 發表
《美帝》
邪惡原來有軸心
瘋狂霸道愛凌侵
造謠抹黑操輿論
無亊生非曠古今
香港有二百萬黑口罩 當美國係主人架⋯

引用:
原帖由 singsingbaby 於 2022-9-30 00:26 發表

香港有二百萬黑口罩 當美國係主人架⋯
自小中了邪毒。這也難怪,當年香港教育刻意而為。

引用:
原帖由 蝦蟆仔 於 2022-9-30 00:23 發表

只要喺大陸衰嘅就嘢你呢啲黃撚就無限放大㗎啦!攞出嚟不停打飛機自   high ! 一個嘅不幸就講到千千萬萬人,721,831 香港死撚咗好多人喺真事嘛!   你中意打飛機度日大把題材比你日日打晚晚打, 成個世界唔淨得一個共匪最衰, 你主子喺大好人 , 就算佢殺咗你全家都喺為正義啫! 😆
原來醫療冇保障, 到處清零手停口停傳款被高幹D FRIEND搶冇保障, 住屋比幾百萬一世投資都冇保障, 言論自由都冇, 呢D 基本生存既野都冇保障, 人地其他國家有你都冇, 仲比你講到好似不重要, 瑣碎既事被放大咁...都未要求到佢XX平等, 同性戀咩弱勢社群權利, 連大眾基本生活都冇保障, 仲有咩可以更折墮...一國賤民爛命未死9曬就得啦可..... 得啦, 小粉紅最愛習維尼, 係你既信仰, 邪教教主,  領導永遠是對的, 因為美國美國美國

引用:
原帖由 laiwingnang3 於 30-9-2022 08:20 發表

原來醫療冇保障, 到處清零手停口停傳款被高幹D FRIEND搶冇保障, 住屋比幾百萬一世投資都冇保障, 言論自由都冇, 呢D 基本生存既野都冇保障, 人地其他國家有你都冇, 仲比你講到好似不重要, 瑣碎既事被放大咁...都未要求到佢XX平等, 同性戀咩弱勢社群權利, 連大眾基本生活都冇保障, 仲有咩可以更折墮...一國賤民爛命未死9曬就得啦可..... 得啦, 小粉紅最愛習 ...
寫咁多字把撚咩,錯嘅都喺大陸共匪嘛! 因為冇腦永遠只愛美國美國美國..夠鐘食抑鬱藥喇!😆

引用:
原帖由 蝦蟆仔 於 2022-9-30 08:26 發表

寫咁多字把撚咩,錯嘅都喺大陸共匪嘛! 因為冇腦永遠只愛美國美國美國..夠鐘食抑鬱藥喇!😆
邪教教徒原來冇理據反駁護主就發曬脾氣...亂作故事精神病,邊個話我愛美國? 你既真神習維尼話你知?  
我好憎美國喎, 不過美國好在治緊班妖魔鬼怪,   如果美國搞到班共匪pk, 美國就真係人民英雄, 到時真係晤愛美國都難

引用:
原帖由 laiwingnang3 於 2022-9-30 09:45 發表

邪教教徒原來冇理據反駁護主就發曬脾氣...亂作故事精神病,邊個話我愛美國? 你既真神習維尼話你知?  
我好憎美國喎, 不過美國好在治緊班妖魔鬼怪,   如果美國搞到班共匪pk, 美國就真係人民英雄, 到時真係晤愛美國都難
咁簡單D
地球上最邪的教叫 -- 民主

不過,你要記住,係你美爹不承認【蔣賊】,改為承認你口中既【共匪】係中國唯一合法代表呀!!!!

至於【共匪】PK.
你班L樣UP左三十九年啦,
悶唔L悶架。
你up你死果日,你都唔會見到架啦!!!!!

引用:
原帖由 路過的人_甲 於 30-9-2022 09:57 發表

咁簡單D
地球上最邪的教叫 -- 民主

不過,你要記住,係你美爹不承認【蔣賊】,改為承認你口中既【共匪】係中國唯一合法代表呀!!!!

至於【共匪】PK.
你班L樣UP左三十九年啦,
悶唔L悶架。
你up你死果日,你都唔會見到架啦!!!!!
呆灣同胞外國有事自己呆灣唔會救,最後都喺坐共匪包機逃離😆

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]