• 瀏覽: 21,094
  • 回覆: 88
+6
引用:
原帖由 laiwingnang3 於 1-10-2022 11:09 發表

西人國對其他國家狠,
共匪對自己人民狠,  一D 都晤收斂, 根本就係態度囂張, 典型國內權貴不可一世既態度,
英女王同班工作人員私底下批評班共匪官員囂張不禮貌對待搞事,週圍去到外國辣火頭, 成班流民抵死, 一照得志語無輪次,
睇你班共匪幾時衰收尾
https://www.youtube.com/watch?v=WcbdbFz0e6s
所以而家真喺睇小呢啲毒煤有益冇害,起碼我董得兩面思考,唔似黃撚單向屍維,都話埋比你知吖! 大陸報同西報我冇睇㗎 , 我淨喺中意睇黃撚嗰啲謬論 ,比蚊針可以講到比毒蛇咬好好笑, 特別喺 你同路嗰個黃撚eddie 屍兄嗰啲唔比異見回覆嘅j post :俄羅斯得返3日糧,而家3日又三日 好好笑,好治癒 ,
共匪害黃撚日日迫打J

引用:
原帖由 蝦蟆仔 於 2022-10-1 11:28 發表

所以而家真喺睇小呢啲毒煤有益冇害,起碼我董得兩面思考,唔似黃撚單向屍維,都話埋比你知吖! 大陸報同西報我冇睇㗎 , 我淨喺中意睇黃撚嗰啲謬論 ,比蚊針可以講到比毒蛇咬好好笑, 特別喺 你同路嗰個黃撚eddie 屍兄嗰啲唔比異見回覆嘅j post :俄羅斯得返3日糧,而家3日又三日 好好笑,好治癒 ,
共匪害黃撚日日迫打J
無知不是福, 你強國共匪做既衰野有曬片證明, 西媒乜媒講都冇分別, 有片有證明, 冇得搵藉口逃避
兩面思考 粉紅到出曬面仲扮中立, 不斷兜去鬧美國, 好似你係美國人咁, 緊張美國仲緊張過自己國家,
比D 共媒洗曬腦

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 laiwingnang3 於 2022-10-1 10:14 發表

應該話強國有齊西人國全部集合既問題, 一個強國就可以鬥贏幾十國
西人國仲未有封城封到要家裡面餓, 要外出執垃圾, 比白衣人打, 
未有可以銀行搶平民錢仲繼續開門做生意, 可以光天白日搶錢, 要受害者埋單
西人國未有鬧幾鬧主席就要人地公司結業
西方國家夾埋都未追得上強國,好失敗
呆蛙即係呆蛙
你以上說的,你美爹英娘才是做得最多的!!!!!

引用:
原帖由 laiwingnang3 於 1-10-2022 11:47 發表

無知不是福, 你強國共匪做既衰野有曬片證明, 西媒乜媒講都冇分別, 有片有證明, 冇得搵藉口逃避
兩面思考 粉紅到出曬面仲扮中立
講得冇錯吖屍兄,共匪做衰嘢唔似西豬懂得冚到實,有又冇腦黃撚護航搖旗打j ,又有強大攝制隊不惜工本拍攝記陸片老屈,簡直強呀!👍 共匪真係好失敗,呢啲門面嘢都唔識做!

引用:
原帖由 路過的人_甲 於 2022-10-1 12:05 發表

西霉D片D證明你唔係信呀!!!!!!
洗衣粉都可以係大
殺傷力武器呀!!!!!!
扮乜獨立思考丫,根本你就俾西人洗腦,用💩忽諗野!!!!!
笑左, 共媒UP你就信...
西媒都係用返網上微薄影片拍到強國白衣到處打人
銀行事件係人都知
強國醫療保險報銷範圍大把強國網站都有
晤好再賴三賴四賴西媒, 小粉紅面對現實啦

引用:
原帖由 路過的人_甲 於 2022-10-1 12:07 發表

呆蛙即係呆蛙
請出證明發夢啦你

引用:
原帖由 路過的人_甲 於 1-10-2022 12:07 發表

呆蛙即係呆蛙
唔好怪黃撚佢哋喇!佢哋都喺受害者中西毒腦已殘,點講都唔識思考 ,佢唔會知呆灣人外國有難都喺坐共匪包機回家,呢啲好事佢哋點會知點會睇啫,你話喇! 幾可悲?西豬最樂見呢啲種族分化,大量制做黃撚

引用:
原帖由 蝦蟆仔 於 2022-10-1 12:08 發表

講得冇錯吖屍兄,共匪做衰嘢唔似西豬懂得冚到實,有又冇腦黃撚護航搖旗打j ,又有強大攝制隊不惜工本拍攝記陸片老屈,簡直強呀!👍 共匪真係好失敗,呢啲門面嘢都唔識做!
請問我數個堆強國惡行邊D 係不惜工本拍攝記陸片老屈? 證據係邊呢?
係度扮客觀, 係真客關就有反駁證據先學人出陰謀論,
否則咪就係陰謀論小粉紅一件

引用:
原帖由 laiwingnang3 於 1-10-2022 12:15 發表

請出證明發夢啦你
洗鬼證明咩,美蟈同白皮歐豬話喺就喺㗎啦! 證咩明啫 ! 屍兄你話喺唔喺喇! 如果唔啱聽可以同黃撚 eddie 屍兄一樣封咗我發言㗎 !

引用:
原帖由 laiwingnang3 於 1-10-2022 12:19 發表

請問我數個堆強國惡行邊D 係不惜工本拍攝記陸片老屈? 證據係邊呢?
係度扮客觀, 係真客關就有反駁證據先學人出陰謀論,
否則咪就係陰謀論小粉紅一件
屍兄而家拍攝強國惡行唔洗工本㗎! 你真喺好撚out 呀!😁連我呢啲無知都知,只要喺 你主子嘅,講下講下就係㗎啦! 洗衣粉咁貴成本都嘥錢

引用:
原帖由 蝦蟆仔 於 2022-10-1 12:22 發表

洗鬼證明咩,美蟈同白皮歐豬話喺就喺㗎啦! 證咩明啫 ! 屍兄你話喺唔喺喇! 如果唔啱聽可以同黃撚 eddie 屍兄一樣封咗我發言㗎 !
我呢度已經貼過證明好多次, 國內印度咩來源都有
你就繼續塞住耳大叫美國陰謀啦

引用:
原帖由 蝦蟆仔 於 2022-10-1 12:29 發表

屍兄而家拍攝強國惡行唔洗工本㗎! 你真喺好撚out 呀!😁連我呢啲無知都知,只要喺 你主子嘅,講下講下就係㗎啦! 洗衣粉咁貴成本都嘥錢
語無倫次, 95搭8 , UP乜呀? 問你我講既邊樣係假, 有乜野證明係假, 冇啦可....
D 小粉紅件件都好似有神經病

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 蝦蟆仔 於 2022-10-1 12:34 發表

同你呢啲黃撚溝通 都幾過隱不過有啲肚餓,食個飯先
比多啲時間你打
即係冇證據推翻我既說話, 繼續盲撐共匪, 然後好似而家咁
95搭8扯開話題, 明白了, 共黨教徒

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]