• 瀏覽: 54,861
  • 回覆: 8
  • 追帖: 1
+11
引用:
原帖由 錦衣夜行 於 2022-9-29 13:06 發表
德國前總理默克爾(Angela Merkel)9月27日表示,西方國家應認真對待俄羅斯總統普京(Vladimir Putin)的言論。默克爾27日在首都柏林(Berlin)出

好一個女神

引用:
原帖由 加多尼奧 於 2022-9-29 14:49 發表
默大媽係真正的人才
歐盟最大損失

引用:
原帖由 siupercy 於 2022-9-29 14:54 發表
而家唯一可以做,首先就係德法兩國高調 diu 尾國咁陰毒炸北溪2,再退出北約同俄羅斯平等咁去傾。唔係既話準備等死,遲早既事,助紂為虐請付出代價。
睇番過往百年,歐洲唔夠足夠武力抗衡北極熊好危險架!!雖然美爹都唔係好東西。。。

引用:
原帖由 siupercy 於 2022-9-29 14:54 發表
而家唯一可以做,首先就係德法兩國高調 diu 尾國咁陰毒炸北溪2,再退出北約同俄羅斯平等咁去傾。唔係既話準備等死,遲早既事,助紂為虐請付出代價。
要證明唔難,搵隻深潛落去睇下個爆破口係向內定向外就得,向內爆係外力導致應該冇乜疑問

引用:
原帖由 Matt1221 於 2022-9-29 15:03 發表

闊如深海有乜好啫?
花芯夠淺撞吓撞吓都爽架

引用:
原帖由 紫色字宙 於 2022-9-29 15:18 發表
其實好想睇,歐洲同美國反枱,再聯合俄羅斯同美國全面開戰。
俄佬劣績斑斑合作唔過架!!而且美爹咁大花筒為呢個世界帶嚟唔小商機哩

引用:
原帖由 錦衣夜行 於 2022-9-29 17:09 發表

邊有咁簡單?要老屈既係正有俄艦經過之後無耐引爆,然後搵媒體大群宣傳,老俄水洗都唔清。
有艦隻喺附近,離開不久引爆,
媒體大事宣傳,水洗都唔清
唔。。。係架

引用:
原帖由 kcmc 於 2022-9-29 21:24 發表

而家老尾咪割緊全世界韮菜,隨時害到好多人餓死和破產…
有人成日話人世界警察扮正義化身,其實自己做緊同一樣嘅野咋,明就明唔明就唔明,係咁

引用:
原帖由 tc7560 於 2022-9-30 12:46 發表

美國劣績斑斑,信美國不如信大象識爬樹
學班義和團建議解散北約趕美軍離開歐洲囉!!Go ahead

主題標籤 #俄羅斯
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]