• 瀏覽: 53,551
  • 回覆: 301
  • 追帖: 1
+11
引用:
原帖由 前期理性的腳指 於 2022-9-29 15:17 發表

好明顯美國佬專玩契弟
公佈事發地點 (北約範圍黎) 附近水域事發前, 最後有咩船出現lor
咁差佬查案, 都係查d cctv先架啦

認真看待,普京要乜咪俾乜滿足佢囉,係嘛?

真係要喺歐盟國家一人派本「普京講話」

引用:
原帖由 紫色字宙 於 2022-9-29 15:16 發表

歐洲領導我最尊重係佢。
同中國關係好,搞好德國經濟.......

d 黃9唔使咁急屈俄羅斯住

公佈事發地點 (北約範圍) 附近水域事發前, 最後有咩船出現lor
咁差佬查案, 都係查d cctv先架啦

引用:
原帖由 紫色字宙 於 2022-9-29 15:18 發表
其實好想睇,歐洲同美國反枱,再聯合俄羅斯同美國全面開戰。
俄佬劣績斑斑合作唔過架!!而且美爹咁大花筒為呢個世界帶嚟唔小商機哩

引用:
原帖由 Ooqq89 於 2022-9-29 13:28 發表
好想食平價歐洲雞呀
食歐洲雞前有進口烏克蘭雞未?!

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2022-9-29 01:26 PM 發表
美國咁陰毒炸9北溪斷氣.....就係唔想歐洲同俄羅斯傾
美國嘅手段連自己人都唔放過。

引用:
原帖由 CallMeKSM 於 2022-9-29 15:24 發表

食歐洲雞前有進口烏克蘭雞未?!

完全計劃好,待默姨退休便群魔亂舞。德國呢班政棍,係吸乾她的經濟政治成果,由超級強國搞到三點沖身。

引用:
原帖由 黑衣是PK 於 2022-9-29 15:16 發表

現在連大叔大嬸都知道全世界的禍源來自美狗.
除了一批黃傻畜

引用:
原帖由 snooboy 於 2022-9-29 13:47 發表

CIA監聽佢十幾年都捉唔到痛腳, 證明係好官 👍
捉到一般都唔會爆出黎,而係背後威脅。所以歐洲官員先咁多扯線公仔,

引用:
原帖由 錦衣夜行 於 2022-9-29 13:06 發表
德國前總理默克爾(Angela Merkel)9月27日表示,西方國家應認真對待俄羅斯總統普京(Vladimir Putin)的言論。默克爾27日在首都柏林(Berlin)出

普京都講過,全世界佢最敬重既兩個人,一個係默克爾,另一個係習近平
所以對烏戰事都係等中國冬奧完咗,及默克爾完晒任期先開始
比足晒面!

現任德國總理去中東求油食晒蕉,聽聞阿聯酋都係比面默克爾先應承比一架船既天然氣德國用……否則就全食白果

引用:
原帖由 productdesigner 於 2022-9-29 15:11 發表

要有專業團隊先可以神不知👻不覺

https://www.youtube.com/watch?v=unx4JhLFohQ
條海底氣管係水底80-110米深, 咁都可以自然穿搵鬼信, 肯定有專業團隊潛水去鑽個洞再炸

引用:
原帖由 snooboy 於 29-9-2022 13:47 發表

CIA監聽佢十幾年都捉唔到痛腳, 證明係好官 👍
光頭佬喺典型跟尾狗,佢害死德國多年經濟繁榮

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]