• 瀏覽: 20,606
  • 回覆: 79
+6

實際損失$300姐,咁都崩潰?好好訓練下自己eq啦

LG?送都唔要。

引用:
原帖由 剎華 於 2022-9-29 12:33 發表
因500元崩潰?
加一程機場接送

500元(係$300)食餐飯都冇咗喇,出咩帖啫

呢d叫唔係你財唔入你袋命中無咁福份去消受

引用:
原帖由 maomao_mc 於 2022-9-29 12:31 發表
潮流興網購,近年亦有不少人喜歡於網上放售或購入二手物品,環保之餘也有機會「執平貨」。近日有網民於討論區發文,指在二手交易平台以500元向1名趕着移民的外籍賣家,購入1部原價逾3萬元的65吋4K電視,條件是要答應接載對方到機場。樓主對於以1程車及僅500元換來貴價電視感到非常興奮,更大讚電視畫面非常鮮艷,可是僅過了1晚,外傭卻意外「屈爛」了電視,令她崩潰大嘆:「一夜之間,來回天堂又折返地獄……」
...
妓姐少見多怪好多老外港漂要返鄉下都會賤賣或捐比人.

臭賓賓搏炒想跳槽

以為咩大件事
每天好濕碎嘅事  

心理創傷比荷包創傷大太多 

姐姐話:咁大部抹死人咩

引用:
原帖由 maomao_mc 於 2022-9-29 12:31 發表
潮流興網購,近年亦有不少人喜歡於網上放售或購入二手物品,環保之餘也有機會「執平貨」。近日有網民於討論區發文,指在二手交易平台以500元向1名趕着移民的外籍賣家,購入1部原價逾3萬元的65吋4K電視,條件是要答應接載對方到機場。樓主對於以1程車及僅500元換來貴價電視感到非常興奮,更大讚電視畫面非常鮮艷,可是僅過了1晚,外傭卻意外「屈爛」了電視,令她崩潰大嘆:「一夜之間,來回天堂又折返地獄……」
...
之前有香討網友出過一模一樣帖,圖片都一模一樣

引用:
原帖由 paulchen 於 2022-9-29 12:34 發表
電視買咗半年
應該有保養免費維修
整爛有保養??

引用:
原帖由 伍皓昌 於 2022-9-29 12:49 發表

.....指在二手交易平台以500元向1名趕着移民的外籍賣家.....

明明係外籍人士返祖家, 移乜九野民?  9唔搭8
我都係唸緊呢個問題

引用:
原帖由 剎華 於 2022-9-29 12:33 發表
因500元崩潰?

六合彩20蚊
劃定NUMBER 結果冇買
但中了頭獎

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]