• 瀏覽: 37,986
  • 回覆: 21
+7
引用:
原帖由 m40 於 2022-9-29 19:46 發表

其實根本就冇呢個問題
你話冇就冇咩?
美國英國大把研究話有喎。

商界打手越嚟越低莊……

齋講一點,香港好多人中左都話冇左味覺或者嗅覺,食龍肉都冇味,而且無法恢復。請問你點解決哩?唔係掃入地氈底就當冇件事架嘛,不過呢個對於西人嚟講已經係政治嘅SOP……唯獨共產黨勇於面對。

引用:
原帖由 巴黎簽左個癈人 於 2022-9-29 19:49 發表

冇料就冇料啦,扮乜?
大把後遺症資料畀你參考
全部源自美國英國
你硬係要當無料無到,只係強詞奪理。

引用:
原帖由 巴黎簽左個癈人 於 2022-9-29 19:48 發表

問你點解當時冇全球大爆發?答唔到就算,無謂差去大西洋。
病毒會變種嘅嘛,開頭嗰種,傳染力冇咁高,咪可以解釋到咯。
咁簡單你都唔明?

引用:
原帖由 ttvf 於 2022-9-29 19:52 發表

非常同意,坐穩就要保經濟民生
鹹魚堆滿醫院叫做保障經濟民生?
任由病毒破壞小朋友嘅腦神經,又蠢又慢,叫做保障經濟民生?

咪玩啦。

引用:
原帖由 powerantivirus 於 2022-9-29 19:55 發表

0+3都要檢測
0+7未學到台灣家居隔離自願檢測
香港市民要強檢
無放一一鬆

打左針冼鬼怕
同鬼婆差女左手握手無有怕
遲早迫你接觸西方菌王
咁快怕快些返國內住
打完針中招嘅話,一樣有後遺症,只係程度可能輕啲。
而家嘅針效果唔好,打完都係有六至七日陽性,病毒有大量時間進行破壞。

引用:
原帖由 lcslch 於 2022-9-29 23:49 發表

個個偷渡返去  
你啲黃絲真係鳩噏無成本。
你知唔知深圳而家晚晚用射燈照住個海,完全無死角,全部有人站崗,連嗰啲發展商嘅海邊爛尾樓都徵用埋嚟做公安前哨。
海上有大量浮台警崗,每幾公里就有一架海警船。
絕大部分海岸線對出約一公里有屏障,防止船隻通過。
距離香港比較近嘅沙灘入去要派籌,有公安睇住出入口,離開沙灘要交返張籌畀公安,仲要出示健康碼。
大部份海邊公安設施設有太陽能充電藍紅閃燈,夜晚會不停閃光,等你唔知邊度真係有差佬。

引用:
原帖由 lcslch 於 2022-9-29 23:51 發表

其實已經試驗完畢啦,香港靠經濟既
事實擺在眼前。
根本金融海嘯之後,香港主要就係靠大陸條水。
美國佬同埋歐洲佬本身其實都莫財,香港仲話要靠佢哋帶旺個市?食屎就有份!
你唔好話啲商家二世祖自己想去旅行?
一開關全港瘋狂振興日本經濟,使曬啲錢返嚟香港食兩餸飯!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]