• 瀏覽: 52,435
  • 回覆: 305
+6
前 薀拿分店

香港地後生仔女消費者係要有包裝嘅,店舖要有整齊裝修,出品要跟上潮流,冇呢幾樣就要做長者生意,後生仔女一般唔會特登走來幫襯。

引用:
原帖由 有贏冇輸 於 2022-9-29 11:18 發表

換人味道都唔同啦!多撚餘。Don9人最撚鍾意人地執笠見話支持,個日經過想買個合桃蛋糕個早餐都全部清晒。
畀阿姐當面完那位客真無癮🤤

引用:
原帖由 green2016 於 2022-9-29 10:45 發表
發伯伯係咪好有錢架?
傳有20幾億身家,但因無兒無女,話死後會捐晒做善事

引用:
原帖由 Joeycky 於 2022-9-29 10:51 發表
戲劇性翻生,之前個個依依不捨去買麵包,咪變左清貨。
好過食而家連鎖店d香精包  有時經過屋邨d包舖我都好鐘意買

引用:
原帖由 有贏冇輸 於 2022-9-29 11:18 發表

換人味道都唔同啦!多撚餘。Don9人最撚鍾意人地執笠見話支持,個日經過想買個合桃蛋糕個早餐都全部清晒。
餅廚師傅阿富接手
面包同餅好似一路都係佢整嘅

但點解宜家先出嚟話「接手」? 下個招牌叫「新豪華」

要不要改名做潤發餅店,記念發哥撐場。

引用:
原帖由 無盡默默的老闆 於 2022-9-29 11:25 發表

好過食而家連鎖店d香精包  有時經過屋邨d包舖我都好鐘意買
你有冇食過佢面包  但真係好難食  我都好鐘意食屋村包鋪新鮮出爐麵包

人云亦云排隊。。香港可能出現演員做特首。

有錢就可以保留自己喜歡的事物..........年青人努力呀......!!

引用:
原帖由 kks668 於 2022-9-29 11:25 發表

畀阿姐當面完那位客真無癮🤤
 呀姐出名串嘅 可能衣個真係風味來,轉左手就無

引用:
原帖由 ar2man 於 2022-9-29 11:28 發表

你有冇食過佢面包  真係好難食  
咁又冇 菠蘿包 雞尾包呢d吾會難食怪

其實, 有冇師兄食過佢地嘅cake 呢? 好食嗎?

引用:
原帖由 無盡默默的老闆 於 2022-9-29 11:30 發表

咁又冇 菠蘿包 雞尾包呢d吾會難食怪
 佢哋少人買,我覺得唔新鮮啦,而且衛生都幾差 

咁似回歸既何廣沛接粵德居。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]