• 瀏覽: 31,806
  • 回覆: 170
  • 追帖: 2
+15
引用:
原帖由 ifung5 於 2022-9-29 12:40 發表

何止妙手,佢另外一人仲用身體做單擋,食慣好嘢
諗起經典電影
華倫比提,菲丹娜惠
雌雄大盜

引用:
原帖由 bigmouth2006 於 2022-9-29 12:38 發表

醫院有冇成日吾見嘢?
高尚醫生等錢洗

涉濫發免針紙被捕西醫林定儀‎  消息指父為港大醫學院前院長林兆鑫
https://www.hk01.com/article/819541?utm_source=01appshare&utm_medium=referral

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2022-9-29 07:27 發表
香港黑衣護有幾仆街,大家心照啦。
仲話自己係醫生,真係笑話。

...
如果髮官接受呢個理由,
咁真係屍髮已死啦,
不如學前房柱偷書膠官,話食咗葯,
神智不清好過啦,

好多有錢人為刺激所以犯盜竊

引用:
原帖由 gakoduck 於 2022-9-29 08:28 發表
「一個西瓜、一個蜜瓜、兩包布丁、兩包藍莓、兩包刺身、一包壽司和一包雞,總值1,632.8元 ......」

咁多件貨都付款不果?貪玩咪認左佢囉
係一時貪玩!!

引用:
原帖由 幪面超人 於 2022-9-29 07:35 發表
付款不果就可以拎走嘅咩
黑醫護嘅邏輯,我哋一般正常人點會明。

引用:
原帖由 dtw 於 2022-9-29 07:39 發表
我又唔信囉。
一般來講自助付款唔得,職員唔會話報警
黑醫護擺明就係想偷嘢,衰咗就屈落職員度。

引用:
原帖由 bigmouth2006 於 2022-9-29 12:49 發表

諗起經典電影
華倫比提,菲丹娜惠
雌雄大盜

遲啲控方用長鏡Zoom,將佢哋兩人咁刻意的俾錢動作圖片攞出嚟,就奶曬嘢

2條友一齊買嘢,一齊唔比錢,一齊賴自助付款不果,付款唔到應該襟制通知工作人員幫忙解決,作為一個高學歷嘅人士,咁多巧合同時出現,就唔會係巧合,根本就係睇中自助付款的漏洞,心存僥倖心態去做出偷竊行為

引用:
原帖由 大添二 於 2022-9-29 10:32 發表
唔好理,只要髮管信就得!
發官:部機一時掃唔到,責任在賣方,賣方沒有盡力維護部機,及沒有盡力為協助客人付款,判賣方有罪,需賠償客人名譽損失,客人則無罪及可享用該食品!

以上笑話一則,發夢時夢到的境像!

係咪嗰日超市大放送,以為唔使俾錢?

依法辦事

白色強人0ut啦

開拍醫盜先係好橋
高收視

有次用自動機試過付款失敗,出咗張紙條,我趕時間納咗張紙就轉身走,職員上前同我講你比唔到,我望下張紙先發現唔係單嚟係指示付款失敗。佢幫我reset部機等我重新比過。呢兩個人如果同我情況一樣,起碼會有張付款失敗嘅紙仔

如果信呢個理由,就應該去好好驗下腦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]