• 瀏覽: 31,959
  • 回覆: 170
  • 追帖: 2
+15
有冇出單?有冇俾過錢?盲?如果是O元購,你估呢度係西鬼角?

引用:
原帖由 CHORYAT 於 2022-9-29 07:51 發表
呢招好呀,以後去超市買東西,只要係部自助收款機舉一舉,總之唔射bar code, 跟住直接拎走
仆街偷野,仲要屈人壞機
有無比到錢又會唔知既??
壞機就拎貨走左去,on99

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2022-9-29 07:27 發表
香港黑衣護有幾仆街,大家心照啦。
仲話自己係醫生,真係笑話。

...
自己大約買幾多錢心中無數?無能鳩up啦!柒頭醫護!

唔好理,只要髮管信就得!

吓, 付款不果可以帶走咁重需比錢
唔係去收款counter比
小學雞都知

自付不果就可以走左去?
呢兩條仆街唔call埋老豆老母親戚去掃貨?掃完又話自付不果??

呢啲垃圾真係個腦生起屎窟

不過所謂專業人士,應該有個錢

請個大夫話自己細個比人虐待過 兩公婆性生活失調 懷疑自己雙重人格,咁就好易打得甩㗎喇

引用:
原帖由 gakoduck 於 2022-9-29 08:28 發表
「一個西瓜、一個蜜瓜、兩包布丁、兩包藍莓、兩包刺身、一包壽司和一包雞,總值1,632.8元 ......」

咁多件貨都付款不果?貪玩咪認左佢囉
正確係貪,唔係貪玩

香港法律應該會公平公正既。
因為香港係法治社會。
香港公務員應該係全世界最幸福既政府員工。

自助機有screen又有聲,無理由唔知道掃描失敗架喎 🤔

做得醫生應讀好多書, 智商一定無問, 況且2個醫生仲咁後生, 唔會未用過自助付款掛, 

1. 自助付款成功會有收據呀, 唔成功無收據會唔知?? 
2. 況且自己拿了什麼食物大約心裏有個價錢掛, 無理由比錢時差成千幾蚊都唔覺有問題??
3. 仲要2個人都無發現有問題? 原來咁多醫生係盲的, 怪唔得有7個醫生唔使1分鐘就簽到一張免針紙

自助果度有cctv。作故仔都作個好D啦!傻hi

引用:
原帖由 thunderpig 於 2022-9-29 10:38 發表
自助機有screen又有聲,無理由唔知道掃描失敗架喎 🤔
大家睇吓最後會點判就知道香港而家既法律去到咩水平。

佢地會唔會係一時貪玩?

引用:
原帖由 幪面超人 於 2022-9-29 07:35 發表
付款不果就可以拎走嘅咩
專業人士唔可以代表無偷嘢癮

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]