• 瀏覽: 27,803
  • 回覆: 143
距離60cm可以用手踭圍住乳頭打圈,實在係絕世高手

手肘壓乳頭

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2022-9-29 01:43 發表
男監工涉在政總等候時任食衛局局長陳𦘦始訓示時,以手肘按壓女同事的乳頭並打圈,事主翌日向上司投訴及報警。被告今(28日)否認非禮罪在東區法院

...
仆街假新聞,等我以為前局長俾人磨乳頭

點樣可以做到呢連串動作而冇人發現?

引用:
原帖由 摒息諸緣 於 2022-9-29 02:59 發表
好有 畫面感。
並轉了一圈,是不是軟熟好揸手?

引用:
原帖由 何標嬌 於 2022-9-29 10:06 發表
疑點一:正常女人比人一掂就即刻縮,唔明點解可以容許比人在乳頭轉一圈,仲要維持5秒咁耐。

疑點二:疑人企你隔離,手肘根本掂唔到乳頭位置,最多掂到側邊
應該係感覺太正,所以唔想郁

點可能對1個65歲既阿婆有性幻想 , 假口供定我太天真 ?

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2022-9-29 01:43 發表
男監工涉在政總等候時任食衛局局長陳𦘦始訓示時,以手肘按壓女同事的乳頭並打圈,事主翌日向上司投訴及報警。被告今(28日)否認非禮罪在東區法院

...
關陳肇始乜事?

港人嘅新聞創作真係仆佢個街,竟然可以仆街到咁。

😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤

引用:
原帖由 s336990 於 2022-9-29 03:23 發表
手肘非禮係有,而且算common
以我咁少遇見非禮嘅情況
搭車坐旁邊鬆踭撞胸,我都見起碼兩次
受害人都係校服學生妹,當然唔敢出聲啦
(撞一下當唔小心,兩三下或以上就肯定專登)

有無真感覺唔重要,呢啲可幻想搭夠
例如感覺一踭過去碧波蕩漾
就算條女ipad都唔影嚮性罪犯嘅妄想
一樣high到

呢單無cctv好難判斷
因為一下係好有可能唔小心撞到
而“轉一圈”有機會為咗增加受害人有被非禮嘅可信度而作 ...
家陣係等陳肇始呀。

如果唔使等咪唔會發生囉。

點解唔鬧陳肇始要人等?

😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤

引用:
原帖由 Bitcoin 於 2022-9-29 12:34 發表

家陣係等陳肇始呀。

如果唔使等咪唔會發生囉。

點解唔鬧陳肇始要人等?

😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤

你認真架?定講笑?

引用:
原帖由 s336990 於 2022-9-29 12:47 發表

你認真架?定講笑?
睇標題都知啦,等陳肇始訓示時涉非禮呀。

😤😤😤😤

引用:
原帖由 飛劍龍 於 2022-9-29 09:18 發表
監工個腦幻想緊同陳𦘦始........
口味都幾重

引用:
原帖由 o_0 於 2022-9-29 09:47 發表
手肘點樣可乳頭轉一圈咁精準?
嘅乳頭超大號

引用:
原帖由 ttyiu 於 2022-9-29 10:50 發表

仆街假新聞,等我以為前局長俾人磨乳頭
佢就想啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]