• 瀏覽: 29,202
  • 回覆: 155
  • 追帖: 2
+4
選都唔止一個月,個個未到月底出糧就被人雞走,英國已走到盡頭。

引用:
原帖由 top11 於 2022-9-29 01:22 發表

咁快就逼宮~

駛唔駛搵番卡梅倫,文翠珊同金毛再做多次番兜~
搵卡梅倫出山好啲,管理到國家欣欣向榮,尤其同中國保持良好合作關係!齊齊發展經濟做大個餅。

引用:
原帖由 mycarrera 於 2022-9-28 22:25 發表
英國首相卓慧思政府上周五公布主要涉及減稅措施的「迷你預算」(Mini-budget)後,英鎊隨之急挫,彭博社周二指,卓慧思上任一個月以來,英國股票及債券市場已經最少蒸發5,000億美元,影響投資者信心。《獨立報》及《衛報》等指最少一名保守黨國會議員,日前已向黨內1922委員會致函,要求向卓慧思發動不信任投票。

...
以攪中國為綱領搏取選票,宜家上任莫話話中國,佢連英國自己都一身屎,唔知佢知唔知醜?

引用:
原帖由 benho118 於 2022-9-29 02:08 發表
連英國最top嘅牛律大學都係出啲咁嘅爛貨,睇怕英國平均嘅大學水平都唔會好得去邊。
話時話,同香港大學情況差唔得好多!
讀書叻唔代表識得治理國家

仲諗住佢會演到袁世凱

財政政策一鑊粥

引用:
原帖由 mmljf 於 2022-9-29 09:53 發表

讀書叻唔代表識得治理國家
唔識管治識搵人幫亦得吖??掌咗大權都仲鳩吹??抵死囉

揾隻掃把星做首相緊係衰啦,仲要接收黑曱甴發放負能量再衰多兩錢

引用:
原帖由 T2. 於 2022-9-28 22:44 發表
輪都輪到黑暴選手相啦,為嬰割付出咁多
我會投票比雞蟲傑

白皮豬自言系高人一等。點知大部份為真歐豬

劫貧濟富,厲害的政策

多得卓太太演技精湛,我地班網民先有好戲睇咋!!唔好比佢停,請繼續~~

支持卓慧思一直做英國首相

引用:
原帖由 夜來人 於 2022-9-29 08:56 發表
咁我地特首呢?
和英國首相無關

根本英國既問題, 係英國國內, 成9日講大陸又點會解決到問題

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]