• 瀏覽: 28,275
  • 回覆: 155
  • 追帖: 2
+4
IMF 干預人哋

傻閪快啲去烏克蘭走轉,再打埋呆灣牌即刻冇事

保守黨不保守,就這樣。

呢條垃圾傻婆,將成為歷史最短命首相,哈哈😂

卓慧思做得好好,應該永續

引用:
原帖由 mycarrera 於 2022-9-28 22:25 發表
英國首相卓慧思政府上周五公布主要涉及減稅措施的「迷你預算」(Mini-budget)後,英鎊隨之急挫,彭博社周二指,卓慧思上任一個月以來,英國股票及債券市場已經最少蒸發5,000億美元,影響投資者信心。《獨立報》及《衛報》等指最少一名保守黨國會議員,日前已向黨內1922委員會致函,要求向卓慧思發動不信任投票。

...
所謂民主國家小圈子選擇出嚟嘅白痴係咁上下架啦,民主大晒架嘛

蠢人是不會知道自己蠢的 

引用:
原帖由 T2. 於 2022-9-28 22:44 發表
輪都輪到黑暴選手相啦,為嬰割付出咁多
佔領白金漢宮先?

引用:
原帖由 mycarrera 於 2022-9-28 22:25 發表
英國首相卓慧思政府上周五公布主要涉及減稅措施的「迷你預算」(Mini-budget)後,英鎊隨之急挫,彭博社周二指,卓慧思上任一個月以來,英國股票及債券市場已經最少蒸發5,000億美元,影響投資者信心。《獨立報》及《衛報》等指最少一名保守黨國會議員,日前已向黨內1922委員會致函,要求向卓慧思發動不信任投票。

...
其實另一個角度睇佢真係好利害,佢上台短短2個星期,已經黑死左英女王同搞亂晒英國經濟,英鎊仲要新低。真係搵個弱智既上台都唔會搞成咁。

見到呢啲仆街賤種國家衰落及內亂持續,心裡湧起無名快感,請繼續吧。

引用:

...
咪幾好, BNOer黃狗曱甴又有得玩投票。。。。。
唉屌, 唔得左陰蒂無一人一票普選首相添。。。

引用:
原帖由 4player 於 2022-9-29 08:21 發表

腳頭唔好!
一上任即剋死女皇,而家英磅大跌,建議佢去拜神燒E紙沖番下!
又唔可以怪晒佢既,班BNOer陀衰家都好大影響

引用:
原帖由 gd4860ecc1954 於 2022-9-28 23:10 發表
想做第二個“戴卓爾夫人”?發夢都無咁早!
佢無咁嘅智商

引用:
原帖由 Joeycky 於 2022-9-28 23:27 發表
上任未滿一月就逼宮,唔係掛。
X 2

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2022-9-28 23:12 發表

英國三屍拍門……卓胃屍查你屍同黃屍…死硬

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]