• 瀏覽: 23,029
  • 回覆: 72
+4
又印度…呢啲冚家剷仆街

美國話啊3係民主大國

引用:
原帖由 Matt1221 於 2022-9-29 09:54 發表
又印度…呢啲冚家剷仆街
應該核能格式化後布爾什維克化

引用:
原帖由 MICHAELCHAN9941 於 2022-9-29 08:31 發表

印度除了強姦同窮之外
己經什麼都沒有!
當然更沒有覺醒特別是民族覺醒

神油國之日常生活! 
食唔飽,落街有六男請食大蕉。餵飽!

真係諷刺, 印度古代 竟然是喬達摩佛教始祖

引用:
原帖由 大寶二寶 於 2022-9-28 23:30 發表
妖獸國家
必須核能格式化天竺

引用:
原帖由 至愛老輝2 於 2022-9-29 03:26 發表
齋睇標題已知道又係印度,個老公懦弱無能到枉為人,但其實最大問題係印度仲行緊種姓制度,有好多姓氏嘅人,只要係呢D姓氏嘅就會被列為賤民,如果俾姓氏家族高級嘅人侵犯都好,警察到法院都唔會理,有時太離譜搞出人命,迫於輿論壓力先會係咁兒判下監,判決時會判得好重,用以平息民憤,不過入去座嘅又係VIP住宿,只係响入面出唔到去,但係人都知,呢D高級氏族就算係判十年定二十年,通常唔夠半年就淨淨雞放人。

最離譜嘅係 ...
因為天竺沒有蘭學,也沒有福澤諭吉,更沒有彼得大帝和卡芙蓮大帝,1812年衛國戰爭,解放農奴,俄國社會民主工黨的多數派,日露戰爭,1905年革命、波坦金號、十月宣言,一戰、二月革命和偉大的十月社會主義革命、紅白戰爭、大清洗、偉大的衛國戰爭等等
天は人の上に人を造らず人の下に人を造らず」と言えり。されば天より人を生ずるには、萬人は萬人皆同じ位にして、生れながら貴賎上下の差別なく
“天不生人上之人,也不生人下之人”,這就是說天生的人一律平等,不是生來就有貴賤上下之別的

天竺需要一汽解放來解放賤民,也意味著天竺汽車工業的收皮

引用:
原帖由 雨中回收的朋友 於 2022-9-29 08:59 發表
晚上真係唔好出街,雖然日頭都發生
點解潘老師敢一個人去天竺?

都係果句,去北韓都好過去天竺

引用:
原帖由 三級警司 於 2022-9-29 21:19 發表

點解潘老師敢一個人去天竺?

都係果句,去北韓都好過去天竺:sm ...
都爛晒咯,誰怕誰,烏龜怕鐵鎚!

6個人,玩4個鐘,條女

一睇標題就已經知道係印度發生

引用:
原帖由 版煮報夢. 於 2022-9-29 17:25 發表
真係諷刺, 印度古代 竟然是喬達摩佛教始祖
因為天竺人沒有半點覺醒特別是民族覺醒

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]