• 瀏覽: 15,184
  • 回覆: 123
+9
參與前年泛民立法會初選的47名人士涉嫌違反《港區國安法》,被控串謀顛覆國家政權罪,47人已全部完成交付到高院處理的程序,

案情複雜,入數眾多!
為免冤情,錯判冤獄!
應查清查楚..押後審判!

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20220928/bkn-20220928102144987-0928_00822_001.html

仲求乜L野情呀, 身為中國人甘願做一隻美國走狗來賣國, 如果你條仆街是內地人一早拉去打靶了

一鑊熟全靠戴妖

人一黃腦便殘,為咗政見,三唔識七是手足,親生兄弟是仇人

一次過捉晒班反清復明人士,都係多得戴生咋,功不可沒呀!!

引用:
原帖由 剎華 於 2022-9-28 19:01 發表
一次過捉晒班反清復明人士,都係多得戴生咋,功不可沒呀!!
所以有人曾懷疑....戴妖亭....係...鬼!
哈哈........

果時個市道遠冇依家咁差,好鬼多害群之馬 話待慢慢復蘇,聽到噴火

引用:
原帖由 極速前進 於 2022-9-28 19:38 發表

所以有人曾懷疑....戴妖亭....係...鬼!
哈哈........
究竟係咩力量驅使他公然開記召反國家呢?諗返轉頭好似有D不可思議哦~~

引用:
原帖由 bestsinger2 於 2022-9-28 18:57 發表
一鑊熟全靠戴妖

人一黃腦便殘,為咗政見,三唔識七是手足,親生兄弟是仇人
發夢大陸會鎮壓,美國會出兵,真係癲佬,美國睬你有味

引用:
原帖由 u23dom 於 2022-9-28 18:46 發表
仲求乜L野情呀, 身為中國人甘願做一隻美國走狗來賣國, 如果你條仆街是內地人一早拉去打靶了
戴狗也知道被主人拋棄了,乖乖認罪。

引用:
原帖由 剎華 於 2022-9-28 19:41 發表

究竟係咩力量驅使他公然開記召反國家呢?諗返轉頭好似有D不可思議哦~~
有時有啲內情....局外人真係好難明,
戴妖亭咁高調開記者會將事件.....揚開.....
當然唔會....貪過癮吧,你可話佢....自信心太大,
但實情....吾真係無咁高班,知佢「咩葫蘆賣咩藥」....

戴生嘅「五大訴求」呢?

戴妖已經害死左好多人

引用:
原帖由 家中藍色手袋 於 2022-9-28 19:45 發表

發夢大陸會鎮壓,美國會出兵,真係癲佬,美國睬你有味
仲有呢班趴街

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2022-9-28 23:14 發表

仲有呢班趴街
低能先信美國佬
呢班正乞衣

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]