• 瀏覽: 12,480
  • 回覆: 17
[1] 習大大去烏茲別克訪問, 原本兩國一早已講惦數, 就係兩國領導人全程都要戴口罩及保持距離, 點知烏國總統要搏出位, 迎接習大大時特登唔戴口罩, 仲撲埋去攬頭攬頸, 之後頒勛章時兩人幾乎面貼面又唔戴口罩, 習大大心慌慌, 開完[上合]之後飯都唔食就立即飛返北京去301醫院做全面體檢及隔離, 以防萬一, 所以習大大呢段日子係神隱, 目的係要保證開20大時習大大的身體健康正常.
[2] 已竄逃去外地的黃屍KOL, 日日在油管鳩吹習大大已失勢, 把幻想當作係事實做節目, 油管充斥無事實根據污損中國領導人的反動言論.
[3] 9/27習大大率領全體政治局常委現身, 黃屍KOL仍然都係阿Q精神勝利法, 竟然鳩吹見到習大大全程無厘神氣, 一口咬定習大大已失勢無實權, 只係被逼以傀儡現身, 黃屍KOL咁講法, 又真係冇得輸, 因為黃屍KOL一早已輸埋條底褲了.
[4] 中美俄三國領導人, 以年齡來說習大大最年輕, 加上人類越來越長壽, 70歲才是老年的開始, 鄧小平訂立規則領導人只可有兩次任期, 已不符合現今的環境, 習大大要修改制度亦無可厚非.
[5] 中國只要不回復父傳子的帝制, 便可以保持國勢, 因為以前的帝制, 皇帝所生的兒子未必都有治國才能, 加上後宮佳麗三千人, 皇帝白天要批詔書, 晚上又要玩到天光, 真係超人都會變九叔, 從此君王不早朝是令到中國政局混亂的原因, 現今的政治體制, 一家一姓的父傳子已無意義, 以北韓為例, 肥仔金已不可能再把帝位傳給兒子.        

附件

lampgodsiu.jpg(68.65 KB)

蕭苦完講習大大唔飯聚返北京係驚畀普京講要用核彈嚇親, 老蕭真係時空混亂有老人痴呆症, [上合]期間俄烏局勢仲未玩到咁危急, 普京先可以抽身去開會, 普京用核彈只係口爆凶美國, 退一步來講, 俄國真係用核彈引起美俄大戰雙方炸來炸去, 中國作壁上觀真係笑笑口食花生, 而且可以立即趁勢收復台灣.

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2022-9-29 02:26 發表
蕭苦完講習大大唔飯聚返北京係驚畀普京講要用核彈嚇親, 老蕭真係時空混亂有老人痴呆症, [上合]期間俄烏局勢仲未玩到咁危急, 普京先可以抽身去開會, 普京用核彈只係口爆凶美國, 退一步來講, 俄國真係用核彈引起美俄大戰雙方炸來炸去, 中國作壁上觀真係笑笑口食花生, 而且可以立即趁勢收復台灣.  
腦燒佢自己"被軟禁"呆灣就真.....

佢幾十歲人依家連呆灣都唔敢離開...分分鐘呢世都要留響個窮島度渡過餘生...

引用:
原帖由 人一黃腦便殘 於 2022-9-28 21:37 發表
原來騙子消藥完,日日呃的曱甴,又有曱甴信。

https://www.youtube.com/watch?v=DTEjYn7eLcU

軟軟軟佢祖宗18代咩, 隻北京猿人見到佩X西婆婆腳軟就會... 

質燒藥丸食屎就啱喇!
https://youtu.be/4J7r72I1yqs
係真就好啦、可惜係疑雲。
呢啲走狗等天收

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2022-9-28 18:17 發表
[1] 習大大去烏茲別克訪問, 原本兩國一早已講惦數, 就係兩國領導人全程都要戴口罩及保持距離, 點知烏國總統要搏出位, 迎接習大大時特登唔戴口罩, 仲撲埋去攬頭攬頸, 之後頒勛章時兩人幾乎面貼面又唔戴口罩, 習大大心慌慌, 開完[上合]之後飯都唔食就立即飛返北京去301醫院做全面體檢及隔離, 以防萬一, 所以習大大呢段日子係神隱, 目的係要保證開20大時習大大的身體健康正常.
[2] 已竄逃去 ...
哈哈!原來習大大腹中有條屎蟲,乜七都見到晒。

引用:
原帖由 神經箭 於 2022-9-29 10:05 發表

哈哈!原來習大大腹中有條屎蟲,乜七都見到晒。
嗰啲契弟冇乜唔知。
唔知咪作囉!

引用:
原帖由 閒人清風 於 2022-9-29 10:10 發表

嗰啲契弟冇乜唔知。
唔知咪作囉!
屎蟲搞屎棍
一世行衰運
老作似天才
實情偏愛呻

引用:
原帖由 人一黃腦便殘 於 2022-9-28 21:37 發表
唉!
其實祇要有基本常識都知要7+3.  
老蕭水平真係....

引用:
原帖由 laiwingnang3 於 2022-9-29 08:10 發表
https://www.youtube.com/watch?v=DTEjYn7eLcU

軟軟軟佢祖宗18代咩, 隻北京猿人見到佩X西婆婆腳軟就會... 

真係有傻仔信

引用:
原帖由 良心打白條 於 2022-9-29 13:44 發表

真係有傻仔信
你無留意係瘋「傳」?
傳已經好使好用加上個瘋字。
夠作文㗎喇!

引用:
原帖由 良心打白條 於 2022-9-29 13:44 發表

真係有傻仔信
呢啲文宣一定有捧場客,太子站死幾十人都大把香港人信啦

蕭苦完既事時同拍三級片一樣,都係拍出來比黃人打飛機之用

你估黃人唔知知道假咩? 但唔假點用來自淫呀?

主題標籤 #習近平
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]