• 瀏覽: 63,773
  • 回覆: 327
+30

西科爾斯基上傳管道在波羅的海海面造成巨大水泡的相片,留言稱感謝美國,又指建造北溪的邏輯是讓俄羅斯可以在不受懲罰下勒索或向東歐發動戰爭,烏克蘭和波羅的海國家反對北溪工程20年,現時有200億美元(約1,560億港元)廢鐵沉沒海底,是俄羅斯入侵烏克蘭的另一個代價,「俄羅斯外交部做了一項特別的維護工作」。俄羅斯常駐聯合國第一副代表波利揚斯基亦發文,感謝西科爾斯基指出誰是幕後黑手,西科爾斯基留言說:「歡迎你分享我的假設,我們告知過你不要建造,失去北溪是愚蠢侵烏的另一代價。」

🤔誰是幕後黑手呼之欲出吧!?
睇番有關資料,原來老尾一路都有制裁北溪天然氣管嘅!!!
又多條管出事!!
俄外交29日表示,導致天然氣管破裂發生在尾國情報機構完全控制地區內。

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20220928/mobile/bkn-20220928131632575-0928_00992_001.html

歐豬我自備豬糧

引用:
原帖由 cardreadermp3 於 2022-9-28 18:13 發表
歐豬我自備豬糧
🐷🐖🐽

末日倒數……黑馬將來,這個冬天希望不太冷(香港最低只有10幾度)~~~歐豬自求多福了~~

點解要感謝美畜? 美畜炸...?

俄佬肯定以牙還牙, 炸老美海底電纜

DKLM ,俄羅斯點解要破壞北溪天然氣管道??

引用:
原帖由 Ray-Cyrus 於 2022-9-28 18:21 發表
https://www.youtube.com/watch?v=XEjs5WRtTt8
可以建造可以摧毀,易如反掌

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2022-9-28 18:26 發表
樓上有片 
尾國海軍陸戰隊剛走,北溪就炸了。

心懷不軌

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2022-9-28 18:26 發表
黃畜文宣收皮啦! 
點幫尾國洗白都無用,2條管道放深海,必定係既專業,又有深海爆破經驗嘅國家做,俄羅斯截氣好容易,北溪又係股東,損人不利己嘅事,只有傻仔會去做!
北溪爆咗,美國最大利益,產氣嘅歐盟成員都受益,但係報導有講北約軍演完,就發生爆炸,明眼人都知係邊個國家做啦!

次次老美嘈得最大聲,但今次死晒狗咁就知

忍唔到爆响口🤭

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]