• 瀏覽: 63,891
  • 回覆: 327
+30
引用:
原帖由 xiweihui 於 2022-9-28 18:32 發表

樓上有片 
尾國海軍陸戰隊剛走,北溪就炸了。
個邊近德國, 俄羅斯就算傻咗要炸, 都無理由去咁遠炸.

真小人,小佢老尾

戰爭元凶呼之欲出🤦‍♂️

星鏈可以說bey bey

希望所有歐洲佬全部變雪條

引用:
原帖由 xiweihui 於 2022-9-28 17:55 發表

西科爾斯基上傳管道在波羅的海海面造成巨大水泡的相片,留言稱感謝美國,又指建造北溪的邏輯是讓俄羅斯可以在不受懲罰下勒索或向東歐發動戰爭,烏克蘭和波羅的海 ...
佢老尾話:等我炸咗佢,歐豬想唔幫襯我都唔得,哈哈哈哈.....呢隻豬我食硬啦!!!!!!

引用:
原帖由 剎華 於 2022-9-28 18:24 發表
末日倒數……黑馬將來,這個冬天希望不太冷(香港最低只有10幾度)~~~歐豬自求多福了~~
估計今個冬天,歐洲凍死既人,分分鍾仲死得多過死於covid-19既人!  當然我希望唔會啦!

管道將無法重開,今個冬天睇怕冷死不少歐洲窮人了,咁嘅事都做得出,簡直係反人類罪行呀

引用:
原帖由 1q1q1q1q1q1q 於 2022-9-28 20:44 發表

個邊近德國, 俄羅斯就算傻咗要炸, 都無理由去咁遠炸.
種種跡象都顯示係老尾所為

波蘭前防長稱感謝美國...

引用:
原帖由 peimak 於 2022-9-28 20:50 發表

佢老尾話:等我炸咗佢,歐豬想唔幫襯我都唔得,哈哈哈哈.....呢隻豬我食硬啦!!!!!!
肥歐豬🤤

引用:
原帖由 阿乜水 於 2022-9-28 18:56 發表
拜登幾個月前響記招直頭講明: 如果俄國 "侵略"烏克蘭, 就唔再會有北溪2. 我地完全有能力咁做.

No Nord Stream 2 if Russia invades Ukraine, President Joe Biden says - YouTube
邪惡軸心

你知,我知,歐豬都知
係美狗做嘅

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]