• 瀏覽: 63,989
  • 回覆: 327
+30
核戰分分鐘有機會發生

歐豬自求多福

引用:
原帖由 xiweihui 於 2022-9-28 17:55 發表

西科爾斯基上傳管道在波羅的海海面造成巨大水泡的相片,留言稱感謝美國,又指建造北溪的邏輯是讓俄羅斯可以在不受懲罰下勒索或向東歐發動戰爭,烏克蘭和波羅的海 ...
老美最終目的達成
破壞左歐洲平民天然氣用家利益
破壞歐俄友好
吊佢老美正一賤鬥民族

引用:
原帖由 xiweihui 於 2022-9-28 17:55 發表

西科爾斯基上傳管道在波羅的海海面造成巨大水泡的相片,留言稱感謝美國,又指建造北溪的邏輯是讓俄羅斯可以在不受懲罰下勒索或向東歐發動戰爭,烏克蘭和波羅的海 ...
儍嘅都知邊個做啦,唔通俄自己炸自己咩…

美國今次做得太明顯, 因為得益者只有一個, 不過我想睇歐洲政客的反應, 究竟歐洲有幾多個美國代理人, 今次睇呢班人表態就會知道

引用:

點都係老美咩飛㗎,老美D 幕後玩家真係on99, 老美唔搵人食譠嘢傾返好佢,
準備核戰啦。

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2022-9-28 18:26 發表
DKLM ,俄羅斯點解要破壞北溪天然氣管道??
老兄,條喉個開關係俄羅斯手上,唔想供氣關左就得了,駛咩炸?

引用:
原帖由 singsingbaby 於 2022-9-28 19:43 發表

儍嘅都知邊個做啦,唔通俄自己炸自己咩…
真係有好多西人信

歐洲怎樣過冬,一個月後現形,咀硬人蠢,等住睇嘢。

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2022-9-28 18:26 發表
DKLM ,俄羅斯點解要破壞北溪天然氣管道??
北極熊何需破壞?關制就就可以了。

引用:
原帖由 sony99hk 於 2022-9-28 19:06 發表
北約成員國德國受襲擊,要求大家出兵打美國
德國防軍力好差

如果日後米國出發的L N G船有乜閃失,就證明俄佬找到證據,作出對等行動喇....世途險惡....

引用:

尾國要歐州冇得返轉頭,歐州仲要去信尾國

引用:
原帖由 含L至軟 於 2022-9-28 19:46 發表

北極熊何需破壞?關制就就可以了。
咪就係

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]