• 瀏覽: 63,873
  • 回覆: 327
+30
引用:
原帖由 xiweihui 於 2022-9-28 18:50 發表

呢次尾帝冇得屈人,北溪炸前後日子都冇其他人,只有尾海軍。
黃撚又柒潛

可能老美用無人潛艇打爛,佢班契弟要捱貴氣

引用:
原帖由 xiweihui 於 2022-9-28 17:55 發表

西科爾斯基上傳管道在波羅的海海面造成巨大水泡的相片,留言稱感謝美國,又指建造北溪的邏輯是讓俄羅斯可以在不受懲罰下勒索或向東歐發動戰爭,烏克蘭和波羅的海 ...
老美:知道係我做嘅又點,無人吹得佢漲~~~

西歐仆晒街就益左啲東歐國家!

炸毀時間剛巧是歐盟暫停俄佬天然氣封頂消息之後

引用:
原帖由 Ray-Cyrus 於 2022-9-28 18:24 發表
https://www.youtube.com/watch?v=T8glLyVqCKQ
點會呢!
我細個時買d聖誕卡,
都係滿地白雪、幾盞小燈,
好有意境㗎

引用:
原帖由 xiweihui 於 2022-9-28 17:55 發表

西科爾斯基上傳管道在波羅的海海面造成巨大水泡的相片,留言稱感謝美國,又指建造北溪的邏輯是讓俄羅斯可以在不受懲罰下勒索或向東歐發動戰爭,烏克蘭和波羅的海 ...
水軍出征!唔好當香港人係傻架啦白痴!

引用:
原帖由 Vanillaq_L 於 2022-9-28 19:20 發表

老美:知道係我做嘅又點,無人吹得佢漲~~~
係囉!歐豬都唔敢直指尾帝啦~仲要幫手屈俄國

引用:

尾國唔否認又唔承認,班契細佬又可以點?

引用:
原帖由 Island-Man 於 2022-9-28 19:21 發表
西歐仆晒街就益左啲東歐國家!
講得啱啊又

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2022-9-28 18:25 發表
點解要感謝美畜? 美畜炸...?
晦氣話 : 多得你唔少, 多 X 謝你。

俄羅斯入侵烏克蘭的沉重代價?

炸左北溪1/2號,似乎喺歐洲付出沉重代價多啲喎  

納粹美豬最有利喎!
諗唔到仲有邊嗰敢做了!
話嫁禍攪咁多野真係只有民主豬愚先會信囉!
唔講嗰句都講埋囉!
無陰公囉!
納粹豬注定要硬食貴價美國天然氣囉!
納粹美緊係會話外星人都睇唔過眼做架!

引用:
原帖由 阿乜水 於 2022-9-28 18:56 發表
拜登幾個月前響記招直頭講明: 如果俄國 "侵略"烏克蘭, 就唔再會有北溪2. 我地完全有能力咁做.

No Nord Stream 2 if Russia invades Ukraine, President Joe Biden says - YouTube
可惜似乎都吹老尾唔脹,歐豬要逆來順受

引用:
原帖由 星辰大海 於 2022-9-28 18:56 發表

巧合o者

太豈有此理!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]