• 瀏覽: 25,760
  • 回覆: 195
+4
引用:
原帖由 Dani123 於 2022-9-28 15:11 發表
英國國王查爾斯三世(Charles III)即位後,威廉王子成為王儲,威廉的長子、現年9歲的喬治王子則是王室第二位繼承人。王室作家Katie Nicholl近期在新書中爆料,指喬治王子在學校與同學吵架時,曾警告對方:「我爸將成為英國國王,你最好小心點。」

...
「我爸是李鋼」🌚天下烏蠅😎

我爸是黃子“華”

引用:
原帖由 剎華 於 2022-9-28 15:13 發表
這麼小就懂借老爸之勢來威嚇同學,此子非池中物也!!
果然醒目喎。

引用:
原帖由 Dani123 於 2022-9-28 15:11 發表
英國國王查爾斯三世(Charles III)即位後,威廉王子成為王儲,威廉的長子、現年9歲的喬治王子則是王室第二位繼承人。王室作家Katie Nicholl近期在新書中爆料,指喬治王子在學校與同學吵架時,曾警告對方:「我爸將成為英國國王,你最好小心點。」

...

以前英國風光時, 都係用武器周圍蝦人架啦

王帝命係天生,唔恨得咁多

引用:
原帖由 清風水靜 於 2022-9-28 15:29 發表

他父親只是王子...........他爺爺才是國王..........!!

雖然他的爺爺未必長命..........但同事實有差距...!!
亞爺都七張幾啦,果頭近,可能唔使兩年就已經坐正囉。

引用:
原帖由 赤共 於 2022-9-28 16:21 發表
同共產極權D官差得遠啦英王有權力嘅咩?但係共產極權害人無數,為咗個人權力可以犧牲過千萬人生命添啊
英國殖民政權殺人殺得少? 基本上壞事做盡
傻西自己睇下各地殖民地史
好多國家都重有佢地既殖民爪牙, 生活咁多年無改善過

引用:

...
難道佢唔係威廉生...係查理斯......

你將來都會係國王,講就講清楚少少啦...

引用:
原帖由 大雀躍的作業 於 2022-9-28 16:34 發表
王帝命係天生,唔恨得咁多
咪係!
想做公主王子?!
發夢長眠啦!

其實點樣可以滅朝

我爸是李剛英國版本果然霸害

引用:
原帖由 剎華 於 2022-9-28 15:25 發表

睇場合吧,有些場合將事實說出會令大家好尷尬,不過他現在被人捅背脊,也是很尷尬就是了。

即是說威廉很想繼任國王,等同咒他爺爺快些死吧,或許真的不行了?家內事,小孩子也不是很清楚吧?
未必一定要死的,可以退位的。

引用:
原帖由 wongtin2020 於 2022-9-28 15:54 發表
咁細個就咁L串
佢父母再唔糾正同教育佢,遲早變二世祖。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]