• 瀏覽: 39,197
  • 回覆: 286
  • 追帖: 1
+10
公平嗎?有人權嗎?烏人投俄聲音聽唔到?偽美以為自己係乜呀?

充公俄羅斯外匯幾千億美元已經夠用...俄羅斯佔領烏克蘭土地還公投,同樣其他國家攻佔別國佔領後公投又可以嗎?

普京 玩完。

引用:
原帖由 andy1958_1 於 2022-9-28 15:09 發表
美國國務卿布林肯周二(27日)表示,美方不反對烏克蘭使用西方提供的武器,攻擊舉行與俄羅斯合併公投的州份。布林肯在華盛頓會...

乜依家烏克蘭d武器不是歐 ...
西方早以提供武器和訓練,去屠殺那些地區的俄裔烏人,而家只不過話明佢地轉左國藉都會照樣屠殺

簡單啲講甴連司機隨時戰死

唔尊重公投結果喇
民主喎

你有無用下個腦呀,識講公平.你死去北韓.中國住啦,

引用:
原帖由 剎華 於 2022-9-28 15:29 發表
監粗黎?等吃核彈吧,當普京講過的話是死的?
唔係點?  即係有個癲佬持住有核彈,自己敢用,你唔敢用就可以予取予攜?幾時要埋波蘭,芬蘭?仲有乜嘢世界秩序可言?索性叫美國俾埋德州、紐約、華盛頓佢啦!

北韓見到會唔會照辦煮碗入侵南韓,常規武器唔夠打又威脅用核彈?

核戰爆發
責任全在美狗

引用:
原帖由 lctj9 於 2022-9-28 15:43 發表
又唔夠膽向俄羅斯宣戰, 但又推烏克蘭上前線
陰險小人嘅做法,同香港黑暴期間手法一樣!

引用:
原帖由 coldlemon 於 2022-9-28 17:08 發表
公平嗎?有人權嗎?烏人投俄聲音聽唔到?偽美以為自己係乜呀?
如果鳥東自行公投有效,
那台灣公投獨立你可以接受嗎

引用:
原帖由 dvddvdhk 於 2022-9-28 17:13 發表

陰險小人嘅做法,同香港黑暴期間手法一樣!
台灣公投獨立你可以接受嗎

引用:
原帖由 sokwokwai 於 2022-9-28 16:05 發表
點解烏克蘭需要美國允許? 即是一齊都是美國控制的?
因為武器係美國供應嘅,點樣用係有權決定。

引用:
原帖由 arsenal2046 於 2022-9-28 17:06 發表

你肯定選舉是真的嗎
真, 美國都唔信架啦

塔你班, 最初都係美國支持架..........唔聽話咪滅9佢lor
拉登又係美國訓練出黎........唔聽話咪屈恐怖份子lor

引用:
原帖由 arsenal2046 於 2022-9-28 17:13 發表

如果鳥東自行公投有效,
那台灣公投獨立你可以接受嗎
唔得!係兩個唔同嘅龍門嚟嘛!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]