• 瀏覽: 38,130
  • 回覆: 286
  • 追帖: 1
+10
美國佬唯恐天下太平!!!!

天滅美國吧!

老美今次認真向烏鷄國司機講吾會自已落塲打,不過比架餐你自已衝,四個大字:「關美疍治」,老布水9司機可見一斑,烏鷄敢射老俄國土,準備亡國。。。

不記名公投wo
可能烏人想投降入俄wo
無人知la
除非。。。。
🤭🤭🤭

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2022-9-28 15:22 發表

咁大陸準備定差不多
美國支持用武力收失地
咁大陸應該出warning警告美國,如果武力收復烏東公投州份,違反民主人權自由普世價值,將會受到沉重打擊同制裁  

引用:
原帖由 韓風黃色神童 於 2022-9-28 16:15 發表

咁大陸應該出warning警告美國,如果武力收復烏東公投州份,違反民主人權自由普世價值,將會受到沉重打擊同制裁  
使咩警告???

胡言亂語

引用:
原帖由 niki885 於 2022-9-28 04:05 PM 發表

壞事做盡的戰犯。
戰犯: 東條英拜
恐怖組織集團頭目:麻原彰登

講真,除非戰火蔓延至美國本土,否則美國肯定會在世界各地挑戰火。

引用:
原帖由 andy1958_1 於 2022-9-28 15:09 發表
美國國務卿布林肯周二(27日)表示,美方不反對烏克蘭使用西方提供的武器,攻擊舉行與俄羅斯合併公投的州份。布林肯在華盛頓會...

乜依家烏克蘭d武器不是歐 ...
都不裝了⋯ 指揮埋烏軍…

引用:
原帖由 andy1958_1 於 2022-9-28 15:09 發表
美國國務卿布林肯周二(27日)表示,美方不反對烏克蘭使用西方提供的武器,攻擊舉行與俄羅斯合併公投的州份。布林肯在華盛頓會...

乜依家烏克蘭d武器不是歐 ...
公投都冇自由?公投要比炸彈攻擊?

咁.......聽好嗱,之前嗰啲破壞黨,公投係可能會有咁既結果㗎

烏鷄敢進攻已公投入俄國四洲,
到時南斯拉夫同時亦可以名正言順武力收回科索沃。
到時睇下老美點應對,係吾係雙標嘜

真係刁你老美,你美帝吾係好民主自由嘅咩,人地公投通過左返去俄羅斯果邊又唔認數?

代理人戰爭,慘在烏克蘭人民.

原本地區是國家一部份, 公投後可以轉去別國, 台灣省會唔會試吓?

引用:
原帖由 andy1958_1 於 2022-9-28 15:14 發表

咁d武器又要記賬,
烏克蘭還息都還唔惦
唔怕, 入俄籍可即免卻所有債務.

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]