• 瀏覽: 39,256
  • 回覆: 286
  • 追帖: 1
+10
引用:
原帖由 ingredient 於 2022-9-29 03:24 發表

武器係俾的。
用一千幾百億美金可以拖死俄羅斯,抵到爛啦~

你睇阿富汗戰爭,老美洗左幾多錢?
拜登簽署烏克蘭版《租借法案》

有部分是援助,有部分是要還的
順手答埋eddie哥指二戰後美國援助中國武器,那些都是給蔣軍的,只是後來中共從蔣軍收繳不少

引用:
原帖由 arsenal2046 於 2022-9-29 00:53 發表

民主必勝
外國武器都管,有幾民煮?

引用:
原帖由 前往外圍的甩毛 於 2022-9-29 03:10 AM 發表

講咩雙標啊!你哋五毛話齋,你有料咪人地怕左你。宜家人哋擺明唔怕你啦。好似科索沃係獨立喎,幾時變咗美國領土?
呀洋乖乖,打中美西方雙標痛處要護美嗲,你講下本應科索沃屬南聯被西方分裂?點解北約要出兵打南聯?點解科索沃會攪獨立(被)公投獨立?
西方稱民意公投神聖不侵,今次4州自已公投就吾可*仲吾係雙標?*

洋乖乖請作答?吾夠膽答

烏東個2州人民半年前已自願獨立左,乜你吾7知咩

當獨立左2州人民當然可以攪公投入俄聯邦受保護,以免受烏鷄及西方養的恐怖阿速營滅族。

四州公投入俄聯邦民意達95%,當然怕L左賊L豬機!

呀柒姑6洋乖乖快Ld護你美爹回多d,收多d乖乖糧🤭🤭🤭

引用:
原帖由 starr 於 2022-9-29 12:18 發表

拜登簽署烏克蘭版《租借法案》

有部分是援助,有部分是要還的
順手答埋eddie哥指二戰後美國援助中國武器,那些都是給蔣軍的,只是後來中共從蔣軍收繳不少
點都好啦~
今次俾左個好好機會去老美去測試俄軍實力,結果大失所望。

引用:
原帖由 chun4321 於 2022-9-29 12:14 發表

有鎗指住叫公投?
請你俾一張係個幾個州既人俾人用槍指住嚟投票既相我睇

引用:
原帖由 阿乜水 於 2022-9-28 15:41 發表
公投後果度已經係俄境, 老布即係向俄佬宣戰.
死開啦公咩投丫

仆街美國鬼,精人出口,傻基出手

即係美國同意攻擊俄國。俄係時候會出長程導彈?

引用:
原帖由 前期理性的腳指 於 2022-9-29 15:32 發表
即係美國同意攻擊俄國。俄係時候會出長程導彈?
即係俄羅斯係時候滅國?

夠膽用戰略核武,我保證北約大軍即刻攻打莫斯科!

引用:
原帖由 ndslwii 於 2022-9-29 13:58 發表

請你俾一張係個幾個州既人俾人用槍指住嚟投票既相我睇
那麼台灣可以公投嗎

引用:
原帖由 arsenal2046 於 2022-9-29 15:47 發表

那麼台灣可以公投嗎
公投咩先?

免費試用期完畢,由依家開始,客戶需按每粒子彈收費,直至戰爭結束,祝越打越耐,加油!

引用:
原帖由 arsenal2046 於 2022-9-29 15:47 發表

那麼台灣可以公投嗎
中國不是你所謂的僞民主國家
沒有公投呢樣野

引用:
原帖由 ingredient 於 2022-9-29 13:55 發表

點都好啦~
今次俾左個好好機會去老美去測試俄軍實力,結果大失所望。
你對美西定俄羅斯失望呢?

引用:
原帖由 andy1958_1 於 28-9-2022 15:09 發表
美國國務卿布林肯周二(27日)表示,美方不反對烏克蘭使用西方提供的武器,攻擊舉行與俄羅斯合併公投的州份。布林肯在華盛頓會...

乜依家烏克蘭d武器不是歐 ...
只要普京簽署左文件接納四個州歸入俄羅斯,烏克蘭攻擊果四個州即係美國間接攻擊俄羅斯本土,普京有權用核武還擊

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]