• 瀏覽: 6,465
  • 回覆: 33
+2
英國首相卓慧思(Liz Truss)上任不足1個月,面臨保守黨內部逼宮。英媒9月27日報道,不滿她減稅措施破壞英國經濟的保守黨議員,正計劃向卓慧思提出

所謂有民主制度嘅國家呢家亂晒籠,選啲政客上場亂咁黎無腦玩死選民沒完沒了

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/即時國際/819661/英國減稅措施破壞經濟-卓慧思上任不足1個月面臨保守黨員逼宮

咁佢選果陣, 係咪唔使政綱(減稅政策etc)架???
如果佢政綱有減稅, now 迫宮咁當日選佢既咪好9弱智lor

佢以為減輕人民負擔可以奪取民望,點知悉得其返

鷹角滅亡靠曬你

快得咁緊要

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2022-9-28 14:48 發表
咁佢選果陣, 係咪唔使政綱(減稅政策etc)架???
如果佢政綱有減稅, now 迫宮咁當日選佢既咪好9弱智lor
根本辛偉誠係優勝好多,只可惜佢印度裔係原罪。始終白人係歧視有色人種!

引用:
原帖由 冰風蓋天 於 2022-9-28 16:04 發表

根本辛偉誠係優勝好多,只可惜佢印度裔係原罪。始終白人係歧視有色人種!
優勝好多, 輸左連一官半職都冇......歧視+心胸狹窄啦

叻既, 易咩容比佢取代份糧支........
白痴民主制度越選越衰唔係冇原因

引用:
原帖由 richardli008 於 2022-9-28 14:45 發表
英國首相卓慧思(Liz Truss)上任不足1個月,面臨保守黨內部逼宮。英媒9月27日報道,不滿她減稅措施破壞英國經濟的保守黨議員,正計劃向卓慧思提出

今天嘅結果,係全世界意料中事,除英國例外🤭

選完再選,無限LOOP?

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2022-9-28 16:06 發表

優勝好多, 輸左連一官半職都冇......歧視+心胸狹窄啦
個卓慧思傻白甜形象都可以選上,英國自製沒落

引用:
原帖由 我要做富翁 於 2022-9-28 15:05 發表
佢以為減輕人民負擔可以奪取民望,點知悉得其返
佢今次減稅措施係偏幫明益英國富人,令到平民震怒!

引用:
原帖由 冰風蓋天 於 2022-9-28 16:09 發表

個卓慧思傻白甜形象都可以選上,英國自製沒落
不樓政棍都係靠踩住人地上架啦.......

BNOER可以出來選. 英國祖家歡迎你.

咁上個月選佢個班人係咪弱智架,咁L兒戲,低9能的民主制度😪

引用:
原帖由 PKdickson 於 2022-9-28 16:16 發表
咁上個月選佢個班人係咪弱智架,咁L兒戲,低9能的民主制度😪
選佢嗰D,根本就係弱智🤣🤣🤣

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]