• 瀏覽: 32,954
  • 回覆: 220
  • 追帖: 1
+11
港人全力移民英國救駕!
帶錢去!帶錢去!帶噻所有錢去!

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2022-9-28 14:20 發表

都唔係無欽點無篩選一人一票選出嚟
閉門自己友小圈子篩選首領... 95%蠅國人冇得反對啞忍硬食掃把猩...

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2022-9-28 13:12 發表

應該好快就會落台
唔好咁快,做滿一任先好落台。
我想知雙屍拍門有幾大威力。

英國今次會否因肌餓死人

呢條擺明係黑腳😂

掃把星

鬼佬就最迷信,由其是英國佬,睇來真係要跟賊女王走啫!

引用:
原帖由 Dimalibudi 於 2022-9-28 14:25 發表
港人全力移民英國救駕!
帶錢去!帶錢去!帶噻所有錢去!
家陣蠅鎊跌到仆晒街, 幾十萬港幣都可以變富戶大客, BNO汪人盡快賣樓兌換蠅鎊移民蠅國過蝗帝生活吧... 最緊要係一去冇回頭, 盡快註銷香港身份證同特區護照就是了...

一入門就剋死事頭婆, 家吓又.......
真係要向英國講聲恭喜恭喜

傳說中既劏豬櫈係咪就係呢款😆

引用:
原帖由 禁言又點 於 2022-9-28 13:36 發表
又想睇下香討eddie點樣幫祖國英國唱好,不過估計佢都唔會入黎
果條狗西Eddie 淨係識block人

引用:
原帖由 tktprim 於 2022-9-28 13:05 發表
外地傳媒報道,自英國首相卓慧思(Liz Truss)上任以來,英國股票及債券市場總市值已蒸發逾5,000億美元,以最新的英國匯價計算,相當於約4萬億港元,她所推出的龐大得驚人的減稅方案令投資者信心盡失。

卓慧思上任時,英國經濟已面臨衰退,而她的新財政政策卻又引發通脹及借貸成本飆升的憂慮。計劃引發跨資產類別的全面拋

...
呢個大嬸真係白癡唔係扮,仲話牛津工商管理畢業😓

其實股巿可以「蒸發」幾萬億, 
我地係咪要重新理解, 
到底金融經濟到底係本質上到底代表緊乜野? 

引用:
原帖由 tktprim 於 2022-9-28 13:05 發表
外地傳媒報道,自英國首相卓慧思(Liz Truss)上任以來,英國股票及債券市場總市值已蒸發逾5,000億美元,以最新的英國匯價計算,相當於約4萬億港元,她所推出的龐大得驚人的減稅方案令投資者信心盡失。

卓慧思上任時,英國經濟已面臨衰退,而她的新財政政策卻又引發通脹及借貸成本飆升的憂慮。計劃引發跨資產類別的全面拋

...
作為外交大臣,唔做功課,叫人喺自己地方撤軍,鬧出笑話仲要死撐
無知兼自大,做首相肯定英國冇運行啦

附件

IMG_20220928_143327.jpg(272.08 KB)

引用:
原帖由 tc7560 於 2022-9-28 14:30 發表

唔好咁快,做滿一任先好落台。
我想知雙屍拍門有幾大威力。
雙屍拍門咁惡!好恐怖呀!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]