• 瀏覽: 32,946
  • 回覆: 220
  • 追帖: 1
+11
引用:
原帖由 tktprim 於 2022-9-28 13:05 發表
外地傳媒報道,自英國首相卓慧思(Liz Truss)上任以來,英國股票及債券市場總市值已蒸發逾5,000億美元,以最新的英國匯價計算,相當於約4萬億港元,她所推出的龐大得驚人的減稅方案令投資者信心盡失。

卓慧思上任時,英國經濟已面臨衰退,而她的新財政政策卻又引發通脹及借貸成本飆升的憂慮。計劃引發跨資產類別的全面拋

...
成哥一早醒水賣產走$

引用:
原帖由 tktprim 於 2022-9-28 13:05 發表
外地傳媒報道,自英國首相卓慧思(Liz Truss)上任以來,英國股票及債券市場總市值已蒸發逾5,000億美元,以最新的英國匯價計算,相當於約4萬億港元,她所推出的龐大得驚人的減稅方案令投資者信心盡失。

卓慧思上任時,英國經濟已面臨衰退,而她的新財政政策卻又引發通脹及借貸成本飆升的憂慮。計劃引發跨資產類別的全面拋

...
一個天真嬌、再加一個簽個名都發皮四嘅老人家;淨低落嚟,邊有一個有能力睇實蠅角嘅前景呢?

唔怪之得,老太婆做到死,都唔肯交嗰捧畀下位呢?

一上台即刻剋死英老閪,跟住隊冧埋D經濟!!

大陸現時股市咁差, 又唔見有人怪中國領導人?

係時候輪到BNOers 使出強項 - 黃色革命 了!
身家蒸發了兩成,仲唔去同 條思 死過!

未必,不派錢,英國內 部問題嚴重

引用:
原帖由 siuhung 於 2022-9-28 22:22 發表
係時候輪到BNOers 使出強項 - 黃色革命 了!
身家蒸發了兩成,仲唔去同 條思 死過!
港媽視特區社會大水魚,利用香江甚麼心連心愛心關愛計劃,港媽將香江優惠去津貼在海外子女

引用:
原帖由 明日野性的老闆 於 2022-9-28 22:28 發表

港媽視特區社會大水魚,利用香江甚麼心連心愛心關愛計劃,港媽將香江優惠去津貼在海外子女
仆街港媽在香江不交電費,煤氣費,車費,得到香江某些正義支持竹,最後利用特區一切生活優惠去補貼海外仔女。

笨西冇得救

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2022-9-28 13:12 發表

應該好快就會落台
問過eddie未?

英女皇見完佢都拜拜啦!

引用:
原帖由 hklv 於 2022-9-28 19:14 發表

英國人真係自己玩死自己, 公投憑些微差就斷言退出歐盟, 損失了個好首相; 現在捧個傻婆上位, 佢百份百會害死英國
希望佢做耐啲

引用:
原帖由 禁言又點 於 2022-9-28 13:36 發表
又想睇下香討eddie點樣幫祖國英國唱好,不過估計佢都唔會入黎
咁L凍,條老HAI餅應該重係攬9住個RADIATOR'他他震'啩

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]