• 瀏覽: 38,626
  • 回覆: 213
+3
唔消滅老美,呢個世界唔會有和平唔流血既一日。

佢老美臭西會唔會賴 話中或者俄用無形炸蛋來破壞㗎....?

引用:
原帖由 garycole 於 2022-9-28 22:10 發表

佢只會推成個歐州同俄仔和解。
俄仔讓返哂D地換成個歐州合作~唔知有冇機。咁件事就好和平解決~
閪人(無論歐洲佬定老美)都係毫無信用的。變臉仲快過翻書,合約如同廢紙。所以要俄佬讓地等於危害自己安全,那就無可能的了。

老美就係要歐洲死咗條心,炸咗佢。你就係向鵝仔跪低都係無天然氣架啦。不如一心一意做老美條狗啦。

鹵味打劫石油已是有多年歷史印証,現家明顯成為天然氣大贏家及早有預言🤔😳🙄😤

引用:
原帖由 焦急熱情的主席 於 2022-9-29 06:51 發表
鹵味打劫石油已是有多年歷史印証,現家明顯成為天然氣大贏家及早有預言🤔😳🙄😤
睇下歐豬係咪幫美爹入氣先喇,天然氣唔係得佢有嘅

北溪 - 深海水底, 4cm厚鋼管外面再包10cm石屎, 果度重要係北約範圍.....

唔係可以短時間+普通武器爆得開
咁岩美軍1-2星期前係事發點出現

可以在歐洲各國自由出入唔係好多人

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2022-9-29 07:29 發表
北溪 - 深海水底, 4cm厚鋼管外面再包10cm石屎, 果度重要係北約範圍.....

唔係可以短時間+普通武器爆得開
咁岩美軍1-2星期前係事發點出現
你估R洲佬唔知咩,馴左嘅狗又點會咬主人

引用:
原帖由 食電子煙 於 2022-9-29 07:48 發表

你估R洲佬唔知咩,馴左嘅狗又點會咬主人
勾豬情何以堪

引用:
原帖由 goaheadman2300 於 2022-9-29 07:54 發表

勾豬情何以堪
話條北溪保護力只係比核電廠低1級

只敢講人為破壞,比個膽你都唔敢指明邊個,最後咪不了了之。
全球都有衛星丶雷達監視,唔使靠估

DKLM又係美國恐怖主義

黑社會大佬尾國為阻止一眾門生投靠另一大佬,擺明家法侍候,先懲大戒!
一眾門生明知大佬不理佢地死活,玩鳩自己,竟然連聲都唔夠亨一聲,真可悲!
聞屎豉油原來就係做細嘅要滅聲,要絕對服從宇宙「民主」大佬指示!

比美國潛艇撞到,意外 ,意外

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]