• 瀏覽: 5,732
  • 回覆: 34
+3
灣仔警區特別職務隊聯同入境事務處人員根據線報及經深入調查後,昨日(27日)下午約5時展開代號「虎尾」(TIGERTAIL)的掃黃行動,突擊搜查灣仔駱克道381至383號一單位,拘捕3名泰籍男子,年齡介乎25至40歲,涉嫌「違反逗留條件」。

行動中,人員檢獲一批避孕套及漱口水等證物。所有被捕人現正被扣留調查,稍後交由相關部門跟進。據悉,3名被捕男子均為變性人,以女性打扮示人。

===========================================

現在更睇唔起香港的鷄蟲,
轉晒口味??

轉食人妖??
做乜呢轉咁多掃黃都係捉人妖, 班鷄蟲食懵咗???

新聞來源連結:
https://std.stheadline.com/realtime/article/1875707/即時-港聞-警方聯入境處灣仔掃黃-拘3泰籍變性人

再係咁搞落去 ,猴豆遲早入埋嚟。

呢個世界真係越來越得人驚 真係多得所謂嘅“自由” 遲早有人結左婚先發現自己老婆原來是變性人

多左變性人, 小心 

大好男兒, 竟然同女人搶呢D工做, 同鷄爭飯食, 係咪要做到咁下賤呀??

令我諗起美國軍人以為同索女一夜情, 怎知酒醒發現有隻麻甩吸佢精

嬲到打銀死隻人妖

中途轉基

引用:
原帖由 cwilson1 於 2022-9-28 07:27 發表
大好男兒, 竟然同女人搶呢D工做, 同鷄爭飯食, 係咪要做到咁下賤呀??
泰國變性唔駛當兵

嫖佢地啲人唔知知唔知佢地係變性人

香港變左變性地方?

引用:
原帖由 cwilson1 於 2022-9-28 07:27 發表
好多年前跟團去泰國旅行,同領隊有傾過,泰國大力發展旅遊業,當中夜遊業更加係吸客先驅,女人做雞揾到錢又吸到外國客,反而男人只有當兵或務農,揾錢較少之餘仲辛苦,所以好多人選擇變性去揾錢,遊客好多因為獵奇,靚既變性人比真女人揾得仲多,久而久之就越來越多人去變性

又係富士大廈

變性人都要用 madam

引用:
原帖由 cwilson1 於 2022-9-28 07:28 發表
令我諗起美國軍人以為同索女一夜情, 怎知酒醒發現有隻麻甩吸佢精

嬲到打銀死隻人妖
球王都賴野

大哨曾召妓召錯人妖 惹愛滋疑雲原文網址:大哨曾召妓召錯人妖 惹愛滋疑雲

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20170527/bkn-20170527000243598-0527_00862_001.html

引用:
原帖由 大腳傳中 於 2022-9-28 14:49 發表

好多年前跟團去泰國旅行,同領隊有傾過,泰國大力發展旅遊業,當中夜遊業更加係吸客先驅,女人做雞揾到錢又吸到外國客,反而男人只有當兵或務農,揾錢較少之餘仲辛苦,所以好多人選擇變性去揾錢,遊客好多因為獵奇,靚既變性人比真女人揾得仲多,久而久之就越來越多人去變性
領隊有冇同你講,去酒吧玩,因住搵左個人妖

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]