• 瀏覽: 58,331
  • 回覆: 196
  • 追帖: 1
+2
聽住先!

最怕美國日日新舊病毒天花病毒散播

未賺夠之前飛天遁地乜都得,賺夠就會有真說話聽 

死鬼佬,全球播完毒就拎d疫苗賣,賣到八八九九,依家又話出特效藥,正冚家富貴!

引用:
原帖由 samsunlg 於 2022-9-28 02:50 發表
團隊有中國人嗎?無就無討論價值
不論什麼立場,睇樣樣事情都政治化係白痴!

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2022-9-28 01:05 發表
一支跨國科學團隊研發出名為HR2胜肽(HR2 peptide)的分子,能與新冠病毒緊密結合,導致病毒失去感染人體細胞的能力,宛如給新冠「死亡擁抱」。他

...
假資訊!永續training, 口罩針紙永隨身!

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2022-9-28 01:05 發表
一支跨國科學團隊研發出名為HR2胜肽(HR2 peptide)的分子,能與新冠病毒緊密結合,導致病毒失去感染人體細胞的能力,宛如給新冠「死亡擁抱」。他

...
希望快啲可以使用就好啦

疫苗冇人打,要揾另一條水

引用:
原帖由 天真士巴拿 於 2022-9-28 05:02 發表
又想揾收入
立即強制巿民服用三濟

刻不容緩, 加入安心出行

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 28-9-2022 01:05 發表

...
我估副作用好可能擾亂埋其他蛋白進入細胞

引用:
原帖由 kingkong_hk 於 2022-9-28 13:23 發表

我估副作用好可能擾亂埋其他蛋白進入細胞
師兄似乎有呢方面嘅學術背景噃

打左咁多針,最後發現 食藥可以好返

幾年
都唔知要加幾多個“新”字你“新冠”前面

只要信

引用:
原帖由 wsp 於 28-9-2022 13:28 發表

師兄似乎有呢方面嘅學術背景噃
冇,我只係睇過新冠棘蛋白係扮到好似其他養份咁款,所以細胞批准佢進入,然後感染,如果D藥係擁抱左棘蛋白等佢入唔到,可能擁抱埋其他

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]