• 瀏覽: 58,393
  • 回覆: 196
  • 追帖: 1
+2
引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2022-9-28 01:05 發表
一支跨國科學團隊研發出名為HR2胜肽(HR2 peptide)的分子,能與新冠病毒緊密結合,導致病毒失去感染人體細胞的能力,宛如給新冠「死亡擁抱」。他

...
大6會唔會買呢

75%酒精都能有效殺死病毒,可惜用唔到落人體

引用:
原帖由 vampire912 於 2022-9-28 08:27 發表

有美國份嘅都唔慌好嘢,一種解藥要伴隨幾多種毒藥?
西醫慣用以邪軀邪,睇你能適應邊個邪

太陽出來了,望能盡快製出新藥,造福人類

同上帝一樣,同登月一樣,証明唔到冇=有

藥廠玩哂

引用:
一支跨國科學團隊研發出名為HR2胜肽(HR2 peptide)的分子,能與新冠病毒緊密結合,導致病毒失去感染人體細胞的能力,宛如給新冠「死亡擁抱」。他

...
猴痘嚟喇

屌,解藥一早有 只等拖垮世界經濟等大家都平起平坐先推出解藥  

引用:
原帖由 songsong17 於 2022-9-28 01:11 發表

希望研究到, 咁唔封都死少好多人..., 而唔係扮睇唔到日日仲死緊好多人...
日L日都死好多人架啦, 咪出世咪得囉
大陸煙民一年都死幾百萬人啦, 又唔禁煙

係就快啲, 真係等左好耐了

引用:
原帖由 前插後抽 於 2022-9-28 09:46 發表

日L日都死好多人架啦, 咪出世咪得囉
大陸煙民一年都死幾百萬人啦, 又唔禁煙
人哋話你弱智,真係無錯,香煙會傳染咩!🙄🙄🙄
二手煙害人,中國已經實施室內禁煙,及加強教育市民吸煙禍害。

引用:
原帖由 wwwvv0701 於 2022-9-28 09:57 發表

人哋話你弱智,真係無錯,香煙會傳染咩!🙄🙄🙄
二手煙害人,中國已經實施室內禁煙,及加強教育市民吸煙禍害。
病夫就病夫啦

引用:

...
極度期待, 切勿吹水

請pfizer CEO 先試

引用:
原帖由 fb43f30baed141 於 2022-9-28 02:24 發表
有撚用咩!美國又會再研究全新病毒!全球播毒!
盡怏封鎖全美國🇺🇸實驗室🧪📣唔好再害人啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]